Merhaba aktif olarak 4 hafta önce aldığım 450 km'deki PCX'imi kullanmaktayım. 45bin km'de 2016 model bir MT25 buldum, kafa kafaya takasa girmeyi düşünüyorum. Ne gibi sıkıntılar çekerim, sizce takas yapmalı mıyım?
Bakımları düzgün yapıldıysa tabiri caizse serseri bir tip degilse alacağınız kişi Yamaha'lar icin 45bin kilometre değil ama mt serisinin genelinde motor tekerden inmemiştir diye düşünüyorum. Genelde uzun süre tekere çekince motor yaglanmıyor vs. Deniyor motor yaptirma olasılığınız çok bu kmlerde.
Bu soruya buradan cevap vermek mümkün değil. Bir şey diyemem. Ben sadece sıfır, 450 KM'deki motorumu 9 yaşında ne olduğu belli olmayan bi motosikletle takaslamazdım.
Bakımları düzgün yapıldıysa tabiri caizse serseri bir tip degilse alacağınız kişi Yamaha'lar icin 45bin kilometre değil ama mt serisinin genelinde motor tekerden inmemiştir diye düşünüyorum. Genelde uzun süre tekere çekince motor yaglanmıyor vs. Deniyor motor yaptirma olasılığınız çok bu kmlerde.
Mt25 r25 bu ülkede ikinci el alınmaz. Sebebi malum anlatmaya gerek yok. Ha nedir eş dostta olgun bir adam kullanmıştır o zaman ancak onun dışında hayır. Asla.