iWaxie
Hectopat
Daha fazla
Path of Exile 2'nin son paketini almayı düşünürken, acaba bu kadar para verilir mi diye bir soru işareti ister istemez oluşuyor insanda. Normal kullanıcılara $90-100 civarında bir fiyattayken bize %50 fiyatından sunmaları gayet hoş ancak yine de bu fiyata alınabilecek iyi oyunlar var mı? Önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca POE ve POE2 hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar da konuya yorum yaparlarsa çok müteşekkir olurum.
Cyberpunk 2077, God of War, RDR2, GTA 5 ve Elden Ring gibi bilindik bazı oyunlara sahibim. Önerilerinizi bu söylediklerim dışında yaparsanız çok sevinirim. Önerilerin sadece Steam üzerinden olması gibi bir takıntım veya şartım yok, herhangi bir platform olabilir. Nerede uygunsa oradan almayı tercih ederim.
Cyberpunk 2077, God of War, RDR2, GTA 5 ve Elden Ring gibi bilindik bazı oyunlara sahibim. Önerilerinizi bu söylediklerim dışında yaparsanız çok sevinirim. Önerilerin sadece Steam üzerinden olması gibi bir takıntım veya şartım yok, herhangi bir platform olabilir. Nerede uygunsa oradan almayı tercih ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: