FrozenGlow98 Hectopat Katılım 13 Ekim 2014 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2015 #1 CS GO oynuyorum kulaklık seçimime yardım edin yarın almaya gideceğim. Sadece VatanBilgisayar'dan olsun, 45 TL'lik kuponum var. PHILIPS SHL3060WT/00: PHILIPS SHL3060WT/00 OYUN KULAKLIĞI - Vatan Bilgisayar PHILIPS SHL3100BK/10 : PHILIPS SHL3100BK/10 KAFA BANTLI KULAKLIK SİYAH - Vatan Bilgisayar Güncel...
CS GO oynuyorum kulaklık seçimime yardım edin yarın almaya gideceğim. Sadece VatanBilgisayar'dan olsun, 45 TL'lik kuponum var. PHILIPS SHL3060WT/00: PHILIPS SHL3060WT/00 OYUN KULAKLIĞI - Vatan Bilgisayar PHILIPS SHL3100BK/10 : PHILIPS SHL3100BK/10 KAFA BANTLI KULAKLIK SİYAH - Vatan Bilgisayar Güncel...
Alp Özçelik Hectopat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2015 #2 Siyahı al bence.Ya da Sabredip para biriktir Logitech G230 al hem ses kasarsın hem mikrofonu kaliteliymiş arkadaşta var bende almayı düşünüyorum
Siyahı al bence.Ya da Sabredip para biriktir Logitech G230 al hem ses kasarsın hem mikrofonu kaliteliymiş arkadaşta var bende almayı düşünüyorum
FrozenGlow98 Hectopat Katılım 13 Ekim 2014 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2015 #3 Ben kulaklığa fazla para vermek istemiyorum, şuanki kulaklığım bozulmak üzere o yüzden yenisini alıcam yoksa aşırı profesyonel olarak oynamıyorum bazen. Ve neden siyah olanı dediniz tasarım mı hoşunuza gitti yoksa özelliklerine mi baktınız?
Ben kulaklığa fazla para vermek istemiyorum, şuanki kulaklığım bozulmak üzere o yüzden yenisini alıcam yoksa aşırı profesyonel olarak oynamıyorum bazen. Ve neden siyah olanı dediniz tasarım mı hoşunuza gitti yoksa özelliklerine mi baktınız?
Risetech Kilopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 174 Makaleler 1 Yer istanbul sarıyer Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kimya teknolojisi öğrencisi 8 Ekim 2015 #4 Bilgisayarda kullanmak için alıyorsan ikisi'de değil. Çünkü telefon kulaklığı bunlar yani mikrofonu çoğu bilgisayarda çalışmaz.
Bilgisayarda kullanmak için alıyorsan ikisi'de değil. Çünkü telefon kulaklığı bunlar yani mikrofonu çoğu bilgisayarda çalışmaz.