45 TYT 20 AYT netiyle hukuk için kalan süre yeter mi?

Dostlar şu an TYT netim 45, AYT 20, hedefim ilk 100-110k yapıp 50 burslu hukuka gitmek. Marta kadar AYT sözeli bitirip ondan sonra full TYT AYT mat bassam başarır mıyım? Şu an edebiyatın yarısındayım, tarihe başlamadım. 1 ayda bitireceğim umarım hedefim zor mu sizce?

Hedefin 100 110k ise TYT 55 60 AYT ise 35 40 olsa hedefine ulaşırsın da o sıralamalarda sadece özel üniversitelerde hukuk var diye hatırlıyorum.

Ayrıca belirtiyim ilk önce sözeli kapatayım sonra tamamen matematik dersen bu gemi batar. Sözeli sona bırakıp şu andan itibaren matematik çalışmak daha mantıklı.

Hedefin 100 110k ise TYT 55 60 AYT ise 35 40 olsa hedefine ulaşırsın da o sıralamalarda sadece özel üniversitelerde hukuk var diye hatırlıyorum.

Ayrıca belirtiyim ilk önce sözeli kapatayım sonra tamamen matematik dersen bu gemi batar. Sözeli sona bırakıp şu andan itibaren matematik çalışmak daha mantıklı.

Ama hocam onumde edebiyatin cogu ve daha baslanmamis bir tarih var risk olmaz mı?

Dogru soyluyosun dostum sadece diger arkadas baktimda cogu kisiye karsi olumsuz konusmus rakip elemeye calistigi bayağı bariz gicik oldum o yuzden oyle yazdim calisip daha iyisini yapacağım inşallah.

Kim rakip elemeye çalışıyor dostum anlamadım banamı dedin onu yoksa başkasına mi dedin bana dediysen mantıksız demissindir ben sadece çalışırsan her şeyi bırakıp anca olur dedim çünkü tarafsız yorum istedin bizden bende onlar gibi aslan kaplansın yaparsın günlük 5 saat diyebilirdim ama kul hakkına girmek istemedim senin belki yanlış anladın.

Kim rakip elemeye çalışıyor dostum anlamadım banamı dedin onu yoksa başkasına mi dedin bana dediysen mantıksız demissindir ben sadece çalışırsan her şeyi bırakıp anca olur dedim çünkü tarafsız yorum istedin bizden bende onlar gibi aslan kaplansın yaparsın günlük 5 saat diyebilirdim ama kul hakkına girmek istemedim senin belki yanlış anladın.

Kusura bakma ters bir anımdı yanlış anlamış olabilirim🙌

Technopat Haberler

Geri
Yukarı