450.000 TL araba önerisi

Bonita

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bana 4-5 yıl yetecek, sorunsuz sıkıntısız, aynı zamanda spor bir araç arıyorum. Aklımda Mazda 3 var. Ne önerirsiniz?
(Tercihim ufak arabalar Fiesta gibi. 2 kapılı da olur).

Yakıt olarak benzin+LPG olacak.

Mazda sorunsuz sıkıntısız olmayacaktır. Genel olarak bu bütçede sorunsuz, en azından ustası olan bir spor araba bulunmaz.
Kastettigim şey Doblo gibi dayı arabasından ziyade Fiesta, 308 gibi hoş görünümlü arabalar. Mazda sağlamdır, sorunsuzdur diye bakmıştım

Spor araçlar genel olarak 200 binde motorları ölü ve 100 bine gelince de artık kimin elinde kaldıysa satılamaz gözüyle bakılıyor. Bu fiyata bulacağınız bir spor araç verdiğiniz paranın kat ve kat fazlası masraf yaptırır. Bu paraya ekleme yaparak ileride bir spor araba bakınız ya da gözümüzü lüksden ayırıp normal bir araba bakmak daha mantıklı olur tabii bu fiyatta hangi arabalar var onu da bilmiyorum. Bir bakmak lazım.

Japon arabası alacaksan herhangi bir elektrik aksamında sorun olmadığına dikkat etmelisin, o tür arabalarda sorun varsa sıkıntı, çünkü çoğunlukla sıkıntısız arabalardır. Benim önerim Renault Fiat türü markalara yönelmen parçası ucuz ustası bulunan arabalara yönel.

Megane Coupe 1/3, Civic ies, ucuza Fd6 ve efsane kasa Corolla olabilir. Hepsinde tek büyük sıkıntı pek iyi bir ustaya kontrol ettirip almak gerekmesi. Bence 400-550 bandında biraz daha rasyonel seçim yapsan daha sağlıklı ve ekonomik olur çünkü alacağın spor arabanın geçmişi hakkında bilgi edinmek alırken uğraşacağın satıcılar kadar sıkıntılı bir durum, kaldı ki öğrensen bile büyük ihtimal hor kullanılmış olacak, beraberinde de masraflar getirecek. Benim param olsa biraz daha para koyulana kadar 1.5 Fluence veya çok çok dikkatli seçip Coupe 3 veya 1 alırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı