450.000TL araç önerisi

GhostOps

Decipat
Makaleler
1
Başlıkta yazdığı gibi, bütçeye uygun araç önerisi istiyorum. Maksimum 450.000 TL'ye çıkabilirim. Güncel model olması önemli sanayiye sık sık gitmek zorunda kalacağım bir araç tercih ederim.

2013 model civarı beyaz boş paket bir symbol 170 bin km ila 200 bin km arası bulunuyor onun harici taksi çıkması olmayan Linea olur Peugeot bakma derim eskileri çok sorunlu.

Stepway modellerine bakabilirsin. 1.5 TDI motor hem yakıt cimrisi hem çok arıza vermeyen bir motoru var.

dCi motor hocam onlar TDI vag grubunda.

2013 model civarı beyaz boş paket bir symbol 170 bin km ila 200 bin km arası bulunuyor onun harici taksi çıkması olmayan Linea olur Peugeot bakma derim eskileri çok sorunlu.

1.2 Clio4 bulursan güzel bende vardı kullanması güzel çekmiyor diyenlerde ağrı dağınamı çıkıyonuz ya.

1.2 Clio4 bulursan güzel bende vardı kullanması güzel çekmiyor diyenlerde ağrı dağınamı çıkıyonuz ya.
Pardon DCI motor. Eski arabamdı. Şimdi TDI motora geçince aklımda kalmış.

Beni üzmeyecek bildiğin Sport tarzı 4 kişilik bir araç var mı SUV devam edebilirim.
Yerinde olsam, ki daha önce senin gibi araba arıyorken kendime basamak arabası olarak stepway modelini seçmiştim. Hem piyasa arabası, hem parçaları ucuz, hem yakıt cimrisi. Bir basamak olarak onu alıp kullandım. Sonrasında Focus aldım kendime.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı