450 bin TL'ye araç önerisi

Riddikuluss01

Megapat
Yer
Seyhan
Daha fazla  
Bütçem bu kadar. Tercihen çok yaşlı araç istemiyorum. Eli yüzü düzgün idare edecek araç olsun. Tabii mümkünse bu fiyat bandında. İlk defa araba alacağım o yüzden bilgim çok yok.

2006 focus hb kullanıyoruz 2 yıldır. Kaportası mükemmel değil ancak 400-450 bin piyasası var. Trabzona da gittik, maraşa da gittik, adanaya da gittik. Uzun yolda hiç üzmedi. 160'ı gördük 4 kişilik aile yükü varken. Ghia modeli bu arada bizimkisi.

Kısacası 2005,2006 bulabilirseniz ben öneririm. Diğer araçları bilmiyorum ancak ford kalitesini ben gördüm ve öneririm. Tercih sizin :).

2006 focus HB kullanıyoruz 2 yıldır. Kaportası mükemmel değil ancak 400-450 bin piyasası var. Trabzona da gittik, maraşa da gittik, Adana'ya da gittik. Uzun yolda hiç üzmedi. 160'ı gördük 4 kişilik aile yükü varken. Ghia modeli bu arada bizimkisi.

Kısacası 2005,2006 bulabilirseniz ben öneririm. Diğer araçları bilmiyorum ancak Ford kalitesini ben gördüm ve öneririm. Tercih sizin :).

Hocam Opel vectra C kasa 2003 2004 model donanımlı ve uzun yolda yormaz ya da Ford Focus öneririm.

Maximum 220 230 kmh hız yapılıyor ve çok rahat.

Toyota Corolla 1.6 gli, Honda Civic 1.6 VTEC es veya LS. Otomatik almanı önermeyebilirim çünkü piyasası oto pazarında sebepsiz yere daha yavaş

Bütçem bu kadar. Tercihen çok yaşlı araç istemiyorum. Eli yüzü düzgün idare edecek araç olsun. Tabii mümkünse bu fiyat bandında. İlk defa araba alacağım o yüzden bilgim çok yok.

Ford fiestayada yönelebilirsiniz ilk arabanız parçası her yerde bulunabilen bir araba almanız daha mantıklı peugot 308 de bakabilirsiniz donanım olarak güzel veya 2012 Citroën C4 vardı bizde zamanında memnunduk güzel arabaydi yani ilk arabaniz illaki kazaniz olabilir parçası ucuz sorunsuz bir araba alabilirsiniz tabii bu bütçede her arabada ufak tefek sorun olur dert değildir onlar dediğim gibi C4'e bakabilirsiniz.

Ford fiestayada yönelebilirsiniz ilk arabanız parçası her yerde bulunabilen bir araba almanız daha mantıklı peugot 308 de bakabilirsiniz donanım olarak güzel veya 2012 Citroën C4 vardı bizde zamanında memnunduk güzel arabaydi yani ilk arabaniz illaki kazaniz olabilir parçası ucuz sorunsuz bir araba alabilirsiniz tabii bu bütçede her arabada ufak tefek sorun olur dert değildir onlar dediğim gibi C4'e bakabilirsiniz.
Belki tek kişi kullanacaksa bile fiesta küçük kalabilir. Az yakması açısından, parçası bulunabilir olması açısından Linea da bakabilir aslında. 150 bin km civarında bulunabiliyor 2013-16 model araları. Ne çok büyük ne çok küçük arabadır kendisi.

Uzun yolda yormaz ama sanayide barbak bardak çay içmek yorar.

Her arabanın kullanıcısına göre sorunları çıkar mesela DSG şanzıman sorunlu derler örneğin yağ bakımı yapmazlar sorun çıkarır DSG sorunlu olur 4 sene DSG kullanıcısı olarak Sport normal mod her türlü modda kullandık uzun yolda her türlü hız yaptık bahsettiğim araç VW CC ve bu araba piston kırma gömlek çizme ile kroniği meşhurdur gel gelelim ki araba bizdeyken sorun çıkarmadı, düzenli bakım yapıldı araç 4 senede ağır bakım hariç hiçbir şekilde servise uğramadı Opel vectra C kasa kullandık hiçbir sorun almadık çoğu araca bindim sorun çıkardığını hatırlamıyorum evet bazı arabalarda kronik olur ama genellikle kullanıcı hatasıdır, demek istediğim yanlış bilgi vermeyeniz aldığınız arabayı ustanıza veya araçtan anlamayarak alırsanız sorun çıkartacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı