Crzycaninio Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 96 Yer salonun yarısı ayrılarak 3+1'e çevrilmiş bir 2+1 9 Ağustos 2021 #1 Merhabalar. 450₺ ye mikrofon önerisi gerekli; XLR / USB fark etmez. Şimdiden teşekkürler.
BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 9 Ağustos 2021 #2 Fifine K669b - Arsey Ticaret Fifine K669 Stüdyo kayıt, youtuber, skype, gamer Mikrofon www.arseyticaret.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fifine K669b - Arsey Ticaret Fifine K669 Stüdyo kayıt, youtuber, skype, gamer Mikrofon www.arseyticaret.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PPrens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.702 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Ağustos 2021 #3 Midex MX-2020 Phantom Set Stüdyo Kayıt Seti Paketi Midex MX-2020 Phantom set, stüdyo kayıt malzemeleri kategorisinde satışa sunulan ses kayıt setidir. Midex MX-2020 phantom power paketine hemen sahip olabilirsiniz. www.yonkamuzikmarket.com Kullanıyorum memnunum.
Midex MX-2020 Phantom Set Stüdyo Kayıt Seti Paketi Midex MX-2020 Phantom set, stüdyo kayıt malzemeleri kategorisinde satışa sunulan ses kayıt setidir. Midex MX-2020 phantom power paketine hemen sahip olabilirsiniz. www.yonkamuzikmarket.com Kullanıyorum memnunum.
Flinntw Femtopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #4 Mikrofonlar Modelleri ve Fiyatları - n11 Mikrofonlar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mikrofon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com SET-4ü aldım ben. Gayet memnunum.
Mikrofonlar Modelleri ve Fiyatları - n11 Mikrofonlar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mikrofon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com SET-4ü aldım ben. Gayet memnunum.