Merhaba arkadaşlar. Fan arayışındayım. 120mm Fan alacağım, 4 adet. RGB olup olmaması çok önemli değil, yeter ki olabildiğince sessiz olsun. RGB tercihimdir fakat kaliteli fan fiyatları pahalı, RGB önerisinde de bulunabilirsiniz fakat sessiz olması aşırı önemli benim için. DeepCool CC560 kasa için kullanacağım 3 adet ön tarafa 1 adet egzoz fanı olarak. Kasayı yeni aldım fakat sesi bana berbat geldi. Çoğu kişi tarafından kabul görülen bir ses ama bana rahatsızlık veriyor.
4*120mm fan için ayırdığım maksimum bütçe 450TL.
Anakart ASUS Prime B550M K modeli. RGB bulunmuyor. Fan hızını ayarlayabileceğim model varsa güzel olur. İşlemci haricinde 2 adet 4 pin fan çıkışı bulunuyor anakartta. 2+2 olarak fanları bağlayabileceğim bir model, çok işime yarayacaktır.
En ucuz Snowman X120 Rgb Kasa Fanı 120MM x 4 Fan Kontrolcü + Kumanda fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman X120 Rgb Kasa Fanı 120MM x 4 Fan Kontrolcü + Kumanda özelliklerini incele, 491,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Snowman X120 Rgb Kasa Fanı 120MM x 4 Fan Kontrolcü + Kumanda fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman X120 Rgb Kasa Fanı 120MM x 4 Fan Kontrolcü + Kumanda özelliklerini incele, 491,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
2'sinden birisinde karar kılacağım. Daha iyi bir öneriniz yok ise hangisini seçmeliyim?