Y Yusuf Bayram Hectopat Katılım 7 Şubat 2012 Mesajlar 5 17 Mart 2012 #1 Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ama fiyatı 450 TL den aşağı olması gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ama fiyatı 450 TL den aşağı olması gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 18 Mart 2012 #2 Tavsiyem ikinci el almanız yönünde. Sıfır derseniz de bu cihazlara bakabilirsiniz: android - TeknoFiyat Galaxy S WIFI 5 Sony Ericsson Mini - Kullandım ve tavsiye ederim. Bambaşka, minik bir cihaz ve Sony Ericsson güncelleme konusunda çok iyi çalışıyor.
Tavsiyem ikinci el almanız yönünde. Sıfır derseniz de bu cihazlara bakabilirsiniz: android - TeknoFiyat Galaxy S WIFI 5 Sony Ericsson Mini - Kullandım ve tavsiye ederim. Bambaşka, minik bir cihaz ve Sony Ericsson güncelleme konusunda çok iyi çalışıyor.