N NoBody0017 Hectopat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2017 #1 Bügün Vatan'dan gidip alacağım bu mönitörü, tavsiye eder misiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2017
PowerFulWho Hectopat Katılım 4 Nisan 2015 Mesajlar 472 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2017 #2 Oyun için alacaksan eğer fps oyunlarında sorun çıkarır. İnputlag süresi çok fazla. Normal kullanım ve fps olmayan oyunlar için ideal.
Oyun için alacaksan eğer fps oyunlarında sorun çıkarır. İnputlag süresi çok fazla. Normal kullanım ve fps olmayan oyunlar için ideal.
N NoBody0017 Hectopat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #3 PowerFulWho dedi: Oyun için alacaksan eğer fps oyunlarında sorun çıkarır. İnputlag süresi çok fazla. Normal kullanım ve fps olmayan oyunlar için ideal. Genişletmek için tıkla... bugün monitörü aldım. Alcaklar için tavsiye ederim. Monitör ile 4:3 çözünürlükte 75hz ile gayet güzel oynadım. Bence monitör güzel ama arkadaşında dediği gibi bir gaming monitör değil.
PowerFulWho dedi: Oyun için alacaksan eğer fps oyunlarında sorun çıkarır. İnputlag süresi çok fazla. Normal kullanım ve fps olmayan oyunlar için ideal. Genişletmek için tıkla... bugün monitörü aldım. Alcaklar için tavsiye ederim. Monitör ile 4:3 çözünürlükte 75hz ile gayet güzel oynadım. Bence monitör güzel ama arkadaşında dediği gibi bir gaming monitör değil.