S sdkozmnt Picopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Mart 2023 #11 GTX660M dedi: Dostum benim attığımı almaya bak. Bu attıkların hep fason, 2-3 aya bozulacak ürünler. Genişletmek için tıkla... Bro seninki bütçeme fazla yoksa alırdım teşekkürler gene de. GTX660M dedi: Dostum benim attığımı almaya bak. Bu attıkların hep fason, 2-3 aya bozulacak ürünler. Genişletmek için tıkla... Bunlardan hangisi daha mantıklı olur onu söyleyebilir misin? Veya bu fiyatlarda bildiğin çakmanın iyisi matkap var mı? :d Son düzenleme: 17 Mart 2023
GTX660M dedi: Dostum benim attığımı almaya bak. Bu attıkların hep fason, 2-3 aya bozulacak ürünler. Genişletmek için tıkla... Bro seninki bütçeme fazla yoksa alırdım teşekkürler gene de. GTX660M dedi: Dostum benim attığımı almaya bak. Bu attıkların hep fason, 2-3 aya bozulacak ürünler. Genişletmek için tıkla... Bunlardan hangisi daha mantıklı olur onu söyleyebilir misin? Veya bu fiyatlarda bildiğin çakmanın iyisi matkap var mı? :d
Burak İsmail IŞIK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 1.133 Çözümler 4 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2023 #12 İlla şarjlı mı olsun?
S sdkozmnt Picopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Mart 2023 #13 Burak İsmail IŞIK dedi: İlla şarjlı mı olsun? Genişletmek için tıkla... olsa daha iyi olur siz hem şarjlı hem elektrikli önerisi yaparsanız daha iyi olur.
Burak İsmail IŞIK dedi: İlla şarjlı mı olsun? Genişletmek için tıkla... olsa daha iyi olur siz hem şarjlı hem elektrikli önerisi yaparsanız daha iyi olur.
Burak İsmail IŞIK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 1.133 Çözümler 4 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mart 2023 #14 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bahce-yapi-market-el-aletleri-bosch-matkap-delici-1085626257/detay Bu tarz 2. el matkaplar işinizi görür. Hatta bulunduğun yerde hilti tamircisi varsa ondan da akabilirsin. Şarjlı olarak belirttiğin fiyat bandında senin yada benim önerdiklerim var.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bahce-yapi-market-el-aletleri-bosch-matkap-delici-1085626257/detay Bu tarz 2. el matkaplar işinizi görür. Hatta bulunduğun yerde hilti tamircisi varsa ondan da akabilirsin. Şarjlı olarak belirttiğin fiyat bandında senin yada benim önerdiklerim var.