450 TL F/P klavye önerisi

Algoritmik

Hectopat
Maksimum 400-450 TL arası F/P klavye önerisinde bulunabilir misiniz? Çok çok iyiyse 500 TL de olabilir maksimum.

Kartım yok hocam. Alınır mı? Yine de?
Alınır hocam. Bu bütçede GameNote kb857L ve sarftech t60 dışında mekanik klavye yok zaten. Kullanıpta bir sorun yaşıyan henüz görmedim. Fiyatı artmaya devam etmezse bende alacağım umarım.

Alınır hocam. Bu bütçede Gamenote KB857L ve sarftech T60 dışında mekanik klavye yok zaten. Kullanıp da bir sorun yaşayan henüz görmedim. Fiyatı artmaya devam etmezse bende alacağım umarım.

Numerik tuşların olmaması dezavantaj sayılmaz değil mi hocam? Açıkçası sadece oyun için değil, yazılım içinde kullanacağım.

Numerik tuşların olmaması dezavantaj sayılmaz değil mi hocam? Açıkçası sadece oyun için değil, yazılım içinde kullanacağım.
Oyun için dezavantaj sayılmaz da yazılım için bilgim yok onu bir araştırmanız gerek.

Ziyoulang T60 siyah renk red Switch sahibiyim sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.

@Algoritmik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…