450 TL FX 6100 sistem yenileme

Yer
Kastamonu
Hacılar sistemim şudur 1 ay önceden ihtiyaçtan dolayı sistemimden 4 GB RAM çıkardım, 100 GB HDD çıkardım sattım bizimde evde çekmecede duran J3 2016 telefon vardı 450 TL'ye anlaştık ve sistemime yenilikler istiyorum sizce ne ekleyeyim?
RAM: 4 GB 1600 MHz.
İşlemci FX 6100 3.7 GHz 6 çekirekli ( normalde 4.0 Turbo'da fakat hava sıcak olduğundan dolayı mavi ekranı yapıştırıyor)
Fxf HD 6850 1 GB 256 bit.
80 GB HDD ( hikaye oyunları oynamıyorum bir tek Valorant ve PUBG Mobile çok sık oynuyorum ama çok yavaş oluyor. Masaüstü geç açılıyor, geç yazıyorum vb. )
Sizce ne almalıyım? Sistemin daha iyi olması için.
SSD olmadığından dolayı Windows 10 yapamadım bir türlü.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 GB RAM + SSD sistemi canlandırır.

Soğutma için kasanın ön kısmını açıp fan takabilirsin kasa eski ise hava akışını bir nebze iyileştirir.

Termal macun hem ekran kartının üzerindeki hem de işlemcideki büyük ihtimalle çoktan buharlaşmıştır, yenile.

Windows 8.1 e geçmeni öneririm.

4 GB RAM + SSD sistemi canlandırır.

Soğutma için kasanın ön kısmını açıp fan takabilirsin kasa eski ise hava akışını bir nebze iyileştirir.

Termal macun hem ekran kartının üzerindeki hem de işlemcideki büyük ihtimalle çoktan buharlaşmıştır, yenile.

Windows 8.1'e geçmeni öneririm.

Hocam Windows 10 neden geçmeyeyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı