Arkadaşlar güç kaynağı hakkında pek bir bilgim yok 550W ve üstü güç kaynakları benim için uygun. 350-450 lira bütçem var, bunlardan hangisini önerirsiniz? Başka tavsiyelere de açığım.
Gamers Arena, Bilişim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayışı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiştir
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Hocam Corsair CV serisinden uzak durun. O seriyi iki kere aldım ve ikisinde de coil whine oldu. Çok şikayet var o model ile alakalı. Ben Zalman Gigamax serisini aldım ve gayet başarılı.
Eğer 80+ White sertifika sizin için sorun olmayacaksa
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kendim AHBC kullanıyorum. Bir sıkıntısı yoktur arkadaşım gayet düzgün ve sessizce çalışıyor. Bir sıkıntısı görmedim ama arkadaşların ifadesine göre eskiymiş o yüzden biraz daha para verip Hydro serisine bakabilirsiniz.
Hocam Corsair cv serisinden uzak durun. O seriyi iki kere aldım ve ikisinde de coil whine oldu. Çok şikayet var o model ile alakalı. Ben Zalman gigamax serisini aldım ve gayet başarılı.
Eğer 80+ white sertifika sizin için sorun olmayacaksa.