- Makaleler
- 3
Merhabalar 450 TL civarı gecikme yapmayan kablosuz bir mouse arıyorum. Oyun amaçlı kullanacağım. Eğer bütçe arttırmaya değer ürünler var ise onları da düşünebilirim.

İndirim bekleyebilme imkanınız varsa Pugio II düşünülebilir. Hemen alacaksanız G305 Lightspeed önerebilirim.
Öyle sorun yaşayanlar olabiliyor, doğrudur. Ancak sorun yaşamayanların sayısı da az değil. Örneğin @körbiginar öyle bir sorun yaşamamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Özelliklerine bakacak olursak ve 400-450 TL civarlarına düştüğünü göz önünde bulundurursak bunu es geçebiliriz diye düşünüyorum. İşi garantiye almak isteniyorsa G305 de alınabilir.Pugio II bildiğim kadarı ile kablosuz bağlantıda kopmalar yapabiliyordu, daha iyi bir önerim yok tabii fareler konusunda uzman sayılmam.
Öyle sorun yaşayanlar oluyor, doğrudur. Ancak sorun yaşamayanların sayısı da az değil. Örneğin @körbiginar öyle bir sorun yaşamamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Özelliklerine bakacak olursak ve 400-450 TL civarlarına düştüğünü göz önünde bulundurursak bunu es geçebiliriz diye düşünüyorum. İşi garantiye almak isteniyorsa G305 de alınabilir.
Öyle sorun yaşayanlar olabiliyor, doğrudur. Ancak sorun yaşamayanların sayısı da az değil. Örneğin @körbiginar öyle bir sorun yaşamamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Özelliklerine bakacak olursak ve 400-450 TL civarlarına düştüğünü göz önünde bulundurursak bunu es geçebiliriz diye düşünüyorum. İşi garantiye almak isteniyorsa G305 de alınabilir.
Valorant ve CS’de kablolu ile fark hissediliyor mu hocam?4 aydır G305 kullanıyorum, tek kelimeyle müthiş. Sensörü zaten klasik Hero sensör ve CS:GO, Valorant gibi rekabetçi oyunlarda hiçbir sorun yaşatmadı. Aldığımdan beri günde en az 5-6 saat kullanırım ve ikinci pili 3 hafta önce falan taktım. Duracell Ultra kullanıyorum tek pil 3 ay götürüyor. Bana göre bu bütçede rakipsiz bir kablosuz faredir G305.
4 aydır G305 kullanıyorum, tek kelimeyle müthiş. Sensörü zaten klasik Hero sensör ve CS:GO, Valorant gibi rekabetçi oyunlarda hiçbir sorun yaşatmadı. Aldığımdan beri günde en az 5-6 saat kullanırım ve ikinci pili 3 hafta önce falan taktım. Duracell Ultra kullanıyorum tek pil 3 ay götürüyor. Bana göre bu bütçede rakipsiz bir kablosuz faredir g305.
Asla hissedilmiyor. Önceden Rival 100 ve G102 LS kullanmıştım hiçbir farkı yok. Lightspeed Wireless gerçekten güzel teknoloji.Valorant ve CS’de kablolu ile fark hissediliyor mu hocam?
Yok öyle bir durumu hiç yaşamadım fakat pil kapağının üstündeki Logitech logosu silindi. Avuç içi terleyince siliniyor büyük ihtimalle.Peki pil kapağı'nın hiç açıldığı oldu mu oyun oynarken falan?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.