450 TL klavye önerisi

özelbankaci

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorum bu konuda çok başlık açılmış. Trendyol'da 40₺ indirim kuponum var bunu belirteyim.

Klavyede kesinlikle multimedya tuşlarını istiyorum. Fn ile değil direkt yapabileceğim. Ses açıp kapama dahil.
Klavyem ağır olsun öyle altımdan kaymasın istiyorum. Enter tuşu büyük olursa sevinirim ama güzel bir model aklımı karıştırabilir.
Klavyemde kesinlikle numpad istiyorum.

Corsair mouse sahibi olduğum için ecosistem oluşturabilirim dedim fakat Corsair K55'in sol tarafındaki atama tuşları benim konforumu bozar oyun oynarken.

Fakat ben Gamepower, James Donkey, Rampage gibi markalar istemiyorum.

redragon indrah k555 ilgimi çekmedi değil ama mekanik olacak ise Blue değil Red swith istiyorum.
Kullanan kişiler varsa görüşlerini belirtirse çok sevinirim.

Philips'in mekanik klavyeleri beşik gibi sallanıyor videolarda gördüğüm kadarıyla Philips istemiyorum.

Monster pulsar klavyesi benim için biçilmiş kaftan fakat stokta yok 15 Mart'ta ön siparişe açılacakmış.

Düşündüğüm klavyeler eksilerini yazacağım.

Logitech G213
Eski bir model bilek desteği çıkmıyor.

Kingston HyperX Alloy Core RGB Membran
Klavyenin rgblerinden maalesef kronik olarak bir süre sonra ses gelmeye başlıyormuş. Durup dururken ses gelen bir klavye istemiyorum açıkcası.

Razer Cynosa Chroma v2
Ürünün distribütör garantili oluşu kafamı karıştırdı.

Son düzenleme:
G213 ve Alloy Core kronik sorunlu. K55 alınmamalı.

G213 sorunlu bir klavye, alınmaz. Alloy Core dediğiniz gibi sorunlu. Cynosa Chroma V2 Razer garantisi altında diye biliyorum, bir sorun olacağını sanmam. İsterseniz Pusat K3 Pro bekleyin, sizin isteklerinize uyan tek klavye o. Bir de Blue istemiyorsunuz, bu bütçede isteklerinizi karşılayan başkası yok. Indrah alabilirsiniz Blue isterseniz, istemiyorsanız da üzgünüm K3 Pro bekleyin.

G213 ve Alloy Core kronik sorunlu. K55 alınmamalı.

redragon kullandınız mı acaba
G213 sorunlu bir klavye, alınmaz. Alloy Core dediğiniz gibi sorunlu. Cynosa Chroma V2 Razer garantisi altında diye biliyorum, bir sorun olacağını sanmam. İsterseniz Pusat K3 Pro bekleyin, sizin isteklerinize uyan tek klavye o. Bir de Blue istemiyorsunuz, bu bütçede isteklerinizi karşılayan başkası yok. Indrah alabilirsiniz Blue isterseniz, istemiyorsanız da üzgünüm K3 Pro bekleyin.
ya razer garantisi de mesela ahmet teknoloji getirmiş onu ne kadar güvenebilirim onların garantisine diye düşünüyorum

Hayır Razer garantisi altında. Satın aldığınız yere göre farklılık göstermiyor. Siz mesela bir şey olursa Razer'a göndereceksiniz, onlar ilgilenecek. Onlar sadece satıcılar. Merak etmeyin.

Ek olarak Redragon sağlam markadır, kullanan kişiler tavsiye ediyorlar. Marka iyi zaten. Redragon alabilirsiniz, içiniz rahat olsun.

Son düzenleme:
Hayır Razer garantisi altında. Satın aldığınız yere göre farklılık göstermiyor. Siz mesela bir şey olursa Razer'a göndereceksiniz, onlar ilgilenecek. Onlar sadece satıcılar. Merak etmeyin.

Ek olarak Redragon sağlam markadır, kullanan kişiler tavsiye ediyorlar. Marka iyi zaten. Redragon alabilirsiniz, içiniz rahat olsun.

buradan baktığımda multimedya tuşları var

buradan baktığımda yok

siz peki hangisini alırdınız ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı