450 TL klavye önerisi

Makaleler
12
Aklımda üç model var. RGB, beyaz ve mekanik klavye arıyorum. Şunları buldum, hangisi daha iyidir? Ya da şunu al diyebileceğiniz bir klavye var mıdır bu bütçeye? Çok ucuz geldiler bana.

%60 kablolu RGB oyun klavyesi - Amazon

İngiltere sistemi kablolu %60 mekanik oyun klavyesi - Amazon

MAGIC REFINER %60 taşınabilir mekanik oyuncu klavyesi - Amazon

Ayrıca %60 ne demek? %60 mekanik klavye anlamına mı geliyor?

@Silinen üye

Teşekkür ederim, bunu listeme ekledim. Ama önceliğim beyaz ve az tuşlu klavyeler. Bunlar olursa fena olmaz, bu bütçe için çok mu şey istiyorum? Klavyelerin fiyatlarından neredeyse hiç haberim yok.

Hem beyaz, hem mekanik, hem %60 istiyorsunuz. Türkiye'de en düşük mekanik klavyeler 400-500'den başlıyor. Aradığınız türde 2. el bulursunuz belki.

@455146

Ben de anlayamıyorum, içimde şüphe olmasa hemen sipariş edeceğim ama insan yine de güvenemiyor. Yurt içinde bu fiyatlara çöp klavyeler satıldığını düşünürsem fiyat gayet ucuz gibi.

Bunun gibi yurt dışından TKL klavye satın alan üyelerin yorumlarını alabilirim.

@enderabi666

Biliyorum, benim için sorun değil.

Sadece aklıma takılan şey ithalat ücreti depozitosu altında 52 TL gönderim bedeli var. Onunla beraber 580 TL'ye çıkıyor, onu da mı ödeyeceğim şimdi?

67.png

Son düzenleme:
Aklımda üç model var. RGB, beyaz ve mekanik klavye arıyorum. Şunları buldum, hangisi daha iyidir? Ya da şunu al diyebileceğiniz bir klavye var mıdır bu bütçeye? Çok ucuz geldiler bana.

%60 kablolu RGB oyun klavyesi - Amazon

İngiltere sistemi kablolu %60 mekanik oyun klavyesi - Amazon

MAGIC REFINER %60 taşınabilir mekanik oyuncu klavyesi - Amazon

Ayrıca %60 ne demek? %60 mekanik klavye anlamına mı geliyor?
Galax stealth 03 alın bütçeyi biraz arttırıp.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı