450 TL Klavye ve mouse önerisi

yunnss

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar toplam 450 TL bütçem mevcut. mouse olarak: Gamepower Ursa almayı, klavye olarak: Gamepower Saber almayı düşünüyorum. Sizce uzun süre götürürmü öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepower tavsiye etmem.Saçma bi switch koyup malzeme kalitesine bakmıyorlar. Kaliteli olsun diyorsan;
Logitech G213
Logitech G102
Mousepadle beraber bir yerde 460 tl idi. Tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar toplam 450 TL bütçem mevcut. mouse olarak: Gamepower Ursa almayı, klavye olarak: Gamepower Saber almayı düşünüyorum. Sizce uzun süre götürürmü öneriniz var mı?

Mouse Rival 110 ile değiştirilebilir. Onun dışında güzel tercih. 250 TL ülkemizde satılanlar olarak güzel bir alternatif GXT 890 mouse olarak Rival serisi önerimdir kaliteli oluyor. @Atherian G102 deki sensörlere baktın mı da kaliteli diye öneriyorsun. Eskidi iyice daha iyi alternatifleri var. Gamepower kalitesiz, kullanılan switch Blue.

Sensör konusunu çok bilmiyorum ama ben kullandığım için söyledim gayet kaliteli. Benim dediğim ikiliyi alırsa hem eşleşme olur hemde logitechin yazılımı ve teknik desteği çok iyi.

Gamepower tavsiye etmem. Saçma bir Switch koyup malzeme kalitesine bakmıyorlar. Kaliteli olsun diyorsan;
Logitech G213.
Logitech G102.
Mousepadle beraber bir yerde 460 TL idi. Tavsiye ederim.

Gamepower Saber'de outemu Switch var. Aynı Switch'i Cooler Master CK350 modelinde de var. En azından mekanik. Sizin önerdiğiniz klavye ise membran.
Bence RGB hastası değilseniz Gamepower ogre, RGB'ye düşkünseniz Gamepower saber tercih edilebilir. Mouse olarak da SteelSeries Rival 300S İtopya'da bazen 200TL civarına düşüyor alabilirseniz indirimlere bakın derim olmazsa SS Rival 110 öneriririm.

Gxt 980 ile saber arasında kaldım 2 sindede farklı şikayetler mevcut hangisini tercih etmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…