450 TL Logitech klavye alınır mı?

Schattenernte

Hectopat

İki klavyenın de fiyatı 450 TL civarına düşmüş. Bu fiyata alınır mı? Alınırsa G810U mu yoksa G512 mi almalıyım?

810'u 500'e alana kadar göbeğim çatladı.. Haftalarca indirim kovalamıştım..

Ben çok memnunum. Ama Romer-G olması insanları uzaklaştırıyor. Bir kaç yıl sonra tuşların çift basması gibi durumlar oluyormuş.

G810 normalde Logitech'in üst seviye klavyesi ama ilginç bir şekilde Türkiye'de G413'den bile ucuza satılıyor son zamanlarda.

G512 Blue switch, çok sesli bir switch çeşidi. Romer-g anahtarları daha çok beğeniyorum ben. G810 Romer-g anahtarlara sahip.

Elbette bu işi kovalayan arkadaşlar bana sitem edecektir ama ben yine de belki dikkate alınır diye fikrimi belirtmek istiyorum: Asgari ücretin 2020 TL olduğu ülkede 450 TL klavyeye vermek bence saçmalıktır ki 100-200 TL klavye ile 450-500 TL'lik klavye arasında ki fark ergonomi olduğu için daha da saçma geliyor.

haklısınız hocam ben asgari ücret alıyorum biriktirdim ve hepsinin en iyisi olmasada bi altını aldım gençliğini yaşayamayan imkansızlıklarla 26 yaşında sistem topladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…