Önerilerinizi bekliyorum ve bir açıklık da getireyim dostlar. İlla 450 TL civarı kasaları atmanıza gerek yok, soğutması güzel ve fiyatı da uygun kasalar varsa onları da önerebilirsiniz.
Önerilerinizi bekliyorum ve bir açıklık da getireyim dostlar. İlla 450 TL civarı kasaları atmanıza gerek yok, soğutması güzel ve fiyatı da uygun kasalar varsa onları da önerebilirsiniz.
DarkFlash Pollux Mesh Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK kampanyalı uygun ürün fiyatları, çeşitli ürün kategorileri ve hızlı kargosu ile ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Gaming Mağazanız
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
One Saturn, Zalman N5 ve Darkflash Pollux arasında kaldım arkadaşlar üçü arasından sizce hangisi ? Soğutmaları aynı gibiyse üçünden en ucuzunu almak daha mantıklı.