450 TL mesh kasa önerisi

One Saturn, Zalman N5 ve Darkflash Pollux arasında kaldım arkadaşlar üçü arasından sizce hangisi ? Soğutmaları aynı gibiyse üçünden en ucuzunu almak daha mantıklı.
Ore Saturn asla 500TL etmez. Zalman N5 güzel bir tercih olacaktır.

Ben bu kasayı öneririm. Fiyatı uygun, şık ve kaliteli. Link;

Technopat sisteminde kullanmıştı;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ufak bir inceleme videosu, amatör çekim;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Önemli olan hava akışı.
Kullandınız mı yada incelemesinde kötü hava akışına sahip mi diyorlar?
Ben bu kasayı öneririm. Fiyatı uygun, şık ve kaliteli. Link;

Technopat sisteminde kullanmıştı;

Ufak bir inceleme videosu, amatör çekim;

Tabi tercih meselesi ama ön paneli bana şık ve kullanışlı gelmedi.

XPG İnvader kasaya fan gerek, fan ile bütçeyi çok aşacaktır.

DarkFlash Pollux var, ancak bu bütçe aralığında niye daha kaliteli olan N5 MF almayalım?

S4 Plus var, ancak önü full mesh değil. Aynı Dark Raider gibi. N5 MF, S4 Plus ile aynı fiyata önü full mesh ve ekstra 1 fan ile daha birlikte geliyor.

Ore Saturn, N5 MF'in gerisinde kalıyor. Önermem. Asla 500 etmez o.

Bu bütçede kesinlikle Zalman N5 MF, en iyi tercih.

XPG İnvader kasaya fan gerek, fan ile bütçeyi çok aşacaktır.

DarkFlash Pollux var, ancak bu bütçe aralığında niye daha kaliteli olan N5 MF almayalım?

S4 Plus var, ancak önü full mesh değil. Aynı Dark Raider gibi. N5 MF, S4 Plus ile aynı fiyata önü full mesh ve ekstra 1 fan ile daha birlikte geliyor.

Ore Saturn, N5 MF'in gerisinde kalıyor. Önermem. Asla 500 etmez o.

Bu bütçede kesinlikle Zalman N5 MF, en iyi tercih.
Arkadaş illa 450 TL civarı kasaları atmanıza gerek yok dediği için o fiyata yakın kasa atılmış sebebi bu olsa gerek. Yani ne kadar esnetebilir veya esnetemez artık seçenekleri değerlendirmesi gereken kendisidir.

Ama sizin de bahsettiğiniz gibi salt bütçe olarak düşünülerse Zalman daha iyi duruyor.

Bu arada Zalman Temperli Cam değilmiş. Burada incelemesi yapılmış. Tabi çok gerekli mi tercih meselesi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı