CHEF Hectopat Katılım 14 Ocak 2017 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2017 #11 Yorumlar için teşekkürler, maksimum bütçeyi biraz daha zorlayıp tercihimi bu monitörden yana yapmakta fayda var o zaman.
Yorumlar için teşekkürler, maksimum bütçeyi biraz daha zorlayıp tercihimi bu monitörden yana yapmakta fayda var o zaman.
mastergame53 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2016 Mesajlar 333 Yer Beyoğlu , İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 29 Mart 2017 #12 Çok iyi birşey istiyorsanız ikinci el tercih edebilirsiniz.
Frosa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 3.355 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknikerliği Profil Kapağı 1525608280 29 Mart 2017 #13 Monitör olarak garantisiz ise ikinci el almanızı tavsiye etmem. Benim önerdiğim monitör segmentinin en iyisi.
Monitör olarak garantisiz ise ikinci el almanızı tavsiye etmem. Benim önerdiğim monitör segmentinin en iyisi.
mastergame53 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2016 Mesajlar 333 Yer Beyoğlu , İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 29 Mart 2017 #14 Frosa dedi: Monitör olarak garantisiz ise ikinci el almanızı tavsiye etmem. Benim önerdiğim monitör segmentinin en iyisi. Genişletmek için tıkla... Aslında evet o da güzel bir mönitör bütçeyi biraz sarsıyor gibi.
Frosa dedi: Monitör olarak garantisiz ise ikinci el almanızı tavsiye etmem. Benim önerdiğim monitör segmentinin en iyisi. Genişletmek için tıkla... Aslında evet o da güzel bir mönitör bütçeyi biraz sarsıyor gibi.
Frosa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 3.355 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknikerliği Profil Kapağı 1525608280 29 Mart 2017 #15 mastergame53 dedi: Aslında evet o da güzel bir mönitör bütçeyi biraz sarsıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Arkadaş alıcağım dedi. Hayırlısı olsun. Bütçeyi sarsmaz 40 TL eklemesi yeterli.
mastergame53 dedi: Aslında evet o da güzel bir mönitör bütçeyi biraz sarsıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Arkadaş alıcağım dedi. Hayırlısı olsun. Bütçeyi sarsmaz 40 TL eklemesi yeterli.
mastergame53 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2016 Mesajlar 333 Yer Beyoğlu , İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 29 Mart 2017 #16 Frosa dedi: Arkadaş alıcağım dedi. Hayırlısı olsun. Bütçeyi sarsmaz 40 TL eklemesi yeterli. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel bir tercih olmuş o zaman. Congratulations
Frosa dedi: Arkadaş alıcağım dedi. Hayırlısı olsun. Bütçeyi sarsmaz 40 TL eklemesi yeterli. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel bir tercih olmuş o zaman. Congratulations
Frosa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 3.355 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknikerliği Profil Kapağı 1525608280 29 Mart 2017 #17 mastergame53 dedi: Gayet güzel bir tercih olmuş o zaman. Congratulations Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
mastergame53 dedi: Gayet güzel bir tercih olmuş o zaman. Congratulations Genişletmek için tıkla... Tamamdır.