D Dunklev Femtopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 2 3 Mayıs 2023 #1 FPS oyunları oynuyorum. Mouse pad almayı düşünüyorum ama kafam karışık biraz. Amazon.com.tr bu modeli alacaktım fakat dikişsiz olduğu sebebiyle kolay söküldüğünü okudum o yüzden Kl-asse Markt Klasse Vaxee Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Oyuncu Mouse Pad Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu mouse Pad'in önerildiğini gördüm. Önerir misiniz yoksa başka önerebileceğiniz modeller var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2023
FPS oyunları oynuyorum. Mouse pad almayı düşünüyorum ama kafam karışık biraz. Amazon.com.tr bu modeli alacaktım fakat dikişsiz olduğu sebebiyle kolay söküldüğünü okudum o yüzden Kl-asse Markt Klasse Vaxee Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Oyuncu Mouse Pad Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu mouse Pad'in önerildiğini gördüm. Önerir misiniz yoksa başka önerebileceğiniz modeller var mı?
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #2 Hocam QCK+ bende var hiç sökülecek gibi durmuyor. Yıllardır kullandığım QCK heavy mousepadi de dikişsiz ve hiç sökülme olmadı.
Hocam QCK+ bende var hiç sökülecek gibi durmuyor. Yıllardır kullandığım QCK heavy mousepadi de dikişsiz ve hiç sökülme olmadı.