450 TL mouse pad önerisi

Bütçe
450

Montyxss

Centipat
Güncel olarak Xrades 90x40 kullanıyorum. Mousepadim kötü koktuğu ve baskısı sıkıcı olduğu için değiştirmeye karar verdim. Longteng Huoyun önerdiler ve ona bakarken KlassePro'yu gördüm. Hem baskısı daha güzel hem de 90x40 olması çok daha iyi benim için. Boyundan feragat edip 400 lira fark vermeye gerek var mı?

@Hyuuga Neji

Son düzenleme:
Güncel olarak Xrades 90x40 kullanıyorum. Mousepadim kötü koktuğu ve baskısı sıkıcı olduğu için değiştirmeye karar verdim. Longteng Huoyun önerdiler ve ona bakarken KlassePro'yu gördüm. Hem baskısı daha güzel hem de 90x40 olması çok daha iyi benim için. Boyundan feragat edip 400 lira fark vermeye gerek var mı?

@Hyuuga Neji
Longteng Huoyun kötü bir Tiger replikası. Klasse Pro da kullandım aynı şekil o da kötü kokuyor.

Güncel olarak xrades 90x40 kullanıyorum. Mousepadim kötü koktuğu ve baskısı sıkıcı olduğu için değiştirmeye karar verdim. Longteng huoyun önerdiler ve ona bakarken Klassepro'yu gördüm. Hem baskısı daha güzel hem de 90x40 olması çok daha iyi benim için. Boyundan feragat edip 400 lira fark vermeye gerek var mı?

@Hyuuga Neji

Eğer paraya kıyarım dersen bu mousepade bak derim bayağı övüyorlardı.

Daha iyisini alana kadar QcK+ kullanıyorum. İnce olması dışında fena değil. Klasse'den daha iyi diyebilirim. 250 TL'ye almıştım indirimde.

Longteng Huoyun kötü bir Tiger replikası. Klasse Pro da kullandım aynı şekil o da kötü kokuyor.
Hocam model adı zaten

KlasseGear Tiger Longteng Huoyun Special Edition​

bu. Nasıl replika oluyor onu anlamadım.

Daha iyisini alana kadar QcK+ kullanıyorum. İnce olması dışında fena değil. Klasse'den daha iyi diyebilirim. 250 TL'ye almıştım indirimde.
Ne aldınız sonradan?

Hocam model adı zaten

Orjinali Tiger Gaming'in. Her şeyini kopyalayarak satıyor bizim türkolar. Tiger Gaming bu olayları bilmiyordur bile.

Hocam model adı zaten

Ne aldınız sonradan?
Daha almadım. Vaxee PA geçerim muhtemelen.

Klasse'nin orjinali bunlar.

Orjinali Tiger Gaming'in. Her şeyini kopyalayarak satıyor bizim türkolar. Tiger Gaming bu olayları bilmiyordur bile.

Daha almadım. Vaxee PA geçerim muhtemelen.

Klasse'nin orjinali bunlar.
Deseni çok hoşuma gitmişti klassepro'nun. Geçmeyeyim o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı