Öncelikle merhaba arkadaşlar yeni bir mouse almayı düşünüyorum. 450 TL bütçem var. Biraz araştırma yaptım, Rival 3 ve HyperX PulseFire Core RGB, Razer Deathedder mouselerini gördüm. Sizin de önerilerinizi almak istiyorum.
En ucuz Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 878,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 878,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
O beklediğiniz an geldi, evet. Sonunda V2'si geldi. İşte başlıyoruz. Bu bütçe aralığında özellikle önerdiğim ürün varsa yanına taç koyacağım, sebebini belirteceğim. Ek olarak fiyatı dalgalıysa * koyacağım. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum.
Özellikle oynadığınız oyun türü nedir? Ona göre oyun oynayanların da önerileri olacaktır eminim. Ben kontrol ettiğimde Hyperx hepsinde aynı sensörü kullanıyor ve gramajları çok yakın. Aralarındaki farklar tuş sayıları ve boyutlarıyla oluşuyor gibi. Tabi elimizde kontrol etmedik ama Tuş sayısının fazlalığı işinize yararsa "HyperX Pulsefire Raid" modelini de listeniza alabilirsiniz.
Bir de FPS için Zowie mouse tavsiye eden arkadaşlarım oldu. Şahsen benim elim çok büyük, bilekten 21cm ve palm tutmayı sevdiğimden bizzat denemeden almak istemiyorum ve süreç uzuyor o yüzden böyle konuları da takip ediyorum.
Bir de fiyatı da uygun ancak sensörü fena olmayan ve bol ayarlı tuşlu "Dell Alienware Elite Optik RGB Gaming Mouse" var. Kullananlar yorum yapabilirse fikir edinmiş oluruz. Teşekkürler.