B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #21 Th3Umut dedi: Logitech MX518 de güzel bir alternatif olur hocam. Eliniz büyükse bu önerdiğimi, küçükse Razer Viper Mini'yi almanız mantıklı olur bence. Genişletmek için tıkla... MX518 gerçekten güzel bir fare. Tasarımı sadece benim hoşuma gidiyor sanırsam. Kaliteli bir fare. Liberte Sergen dedi: Evet hocam hatta Katar Pro yerine Gigabyte Aorus M.2'de alınabilir Katar Pro ile aynı teknik özelliklere sahip. İkisi de aynı sensör ve aynı Switch kullanıyor. G203 bu fiyata iyi diyen arkadaşın Rampage'ye iyi marka dediğine eminim. Genişletmek için tıkla... Bahsetmiş olduğunuz fare indirimdeyken alınmalı bence. Ben olsam kaçırmazdım.
Th3Umut dedi: Logitech MX518 de güzel bir alternatif olur hocam. Eliniz büyükse bu önerdiğimi, küçükse Razer Viper Mini'yi almanız mantıklı olur bence. Genişletmek için tıkla... MX518 gerçekten güzel bir fare. Tasarımı sadece benim hoşuma gidiyor sanırsam. Kaliteli bir fare. Liberte Sergen dedi: Evet hocam hatta Katar Pro yerine Gigabyte Aorus M.2'de alınabilir Katar Pro ile aynı teknik özelliklere sahip. İkisi de aynı sensör ve aynı Switch kullanıyor. G203 bu fiyata iyi diyen arkadaşın Rampage'ye iyi marka dediğine eminim. Genişletmek için tıkla... Bahsetmiş olduğunuz fare indirimdeyken alınmalı bence. Ben olsam kaçırmazdım.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2021 #22 baranegun dedi: MX518 gerçekten güzel bir fare. Tasarımı sadece benim hoşuma gidiyor sanırsam. Kaliteli bir fare. Bahsetmiş olduğunuz fare indirimdeyken alınmalı bence. Ben olsam kaçırmazdım. Genişletmek için tıkla... Evet ben kullanıyorum, memnunum.
baranegun dedi: MX518 gerçekten güzel bir fare. Tasarımı sadece benim hoşuma gidiyor sanırsam. Kaliteli bir fare. Bahsetmiş olduğunuz fare indirimdeyken alınmalı bence. Ben olsam kaçırmazdım. Genişletmek için tıkla... Evet ben kullanıyorum, memnunum.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #24 ByMalicious dedi: HP Omen Reactor Genişletmek için tıkla... Neresi 250TL arkadaş? 250TL olsa bile hiç sade değil. HP OMEN Reactor Gaming Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da HP OMEN Reactor Gaming Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
ByMalicious dedi: HP Omen Reactor Genişletmek için tıkla... Neresi 250TL arkadaş? 250TL olsa bile hiç sade değil. HP OMEN Reactor Gaming Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da HP OMEN Reactor Gaming Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
ByMalicious Kilopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 794 Çözümler 4 19 Ağustos 2021 #25 baranegun dedi: Neresi 250TL arkadaş? 250TL olsa bile hiç sade değil. HP OMEN Reactor Gaming Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da HP OMEN Reactor Gaming Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... siyahine degil beyazina bak
baranegun dedi: Neresi 250TL arkadaş? 250TL olsa bile hiç sade değil. HP OMEN Reactor Gaming Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da HP OMEN Reactor Gaming Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... siyahine degil beyazina bak
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2021 #26 ByMalicious dedi: Siyahine degil beyazina bak Genişletmek için tıkla... Siyahı da 300 TL hocam alınabilir ama biraz ağır.
ByMalicious dedi: Siyahine degil beyazina bak Genişletmek için tıkla... Siyahı da 300 TL hocam alınabilir ama biraz ağır.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #27 ByMalicious dedi: siyahine degil beyazina bak Genişletmek için tıkla... 500TL. Şuan indirimde 320TL. https://www.hepsiburada.com/hp-omen-reactor-optical-16000-dpi-oyuncu-mouse-7zf19aa-pm-HB00000R92L8
ByMalicious dedi: siyahine degil beyazina bak Genişletmek için tıkla... 500TL. Şuan indirimde 320TL. https://www.hepsiburada.com/hp-omen-reactor-optical-16000-dpi-oyuncu-mouse-7zf19aa-pm-HB00000R92L8
ByMalicious Kilopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 794 Çözümler 4 19 Ağustos 2021 #28 Liberte Sergen dedi: Siyahı da 300 TL hocam alınabilir ama biraz ağır. Genişletmek için tıkla... kendim kullaniyorum hocam agir degil
Liberte Sergen dedi: Siyahı da 300 TL hocam alınabilir ama biraz ağır. Genişletmek için tıkla... kendim kullaniyorum hocam agir degil
M MertSamed1441 Picopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #29 Sence Asus tuf gaming aura M3 alınır mı
M MertSamed1441 Picopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #30 Arkadaşlar 450 TL fiyat bandında en fazla 8 tuşlu sade mümkünse drag-click olsun.Bu özellikte mouse önerir misiniz benim aklımda razer deathadder elite ya da Asus tuf gaming aura m3 var. @Liberte Sergen
Arkadaşlar 450 TL fiyat bandında en fazla 8 tuşlu sade mümkünse drag-click olsun.Bu özellikte mouse önerir misiniz benim aklımda razer deathadder elite ya da Asus tuf gaming aura m3 var. @Liberte Sergen