Parzival Megapat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 640 Çözümler 5 Yer Krypton Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Köle 22 Kasım 2020 #21 Rambo Okan Güler dedi: Sharkoon'un bu PSU'sunu tavsiye etmiyorum. Eski ve aşırı akım koruması eksik. En azından Zalman GigaMax 550W almaya bakın. Genişletmek için tıkla... Sharkoon kötü ise High Power ve Zalman arasında kaldım demektir. Sizce?
Rambo Okan Güler dedi: Sharkoon'un bu PSU'sunu tavsiye etmiyorum. Eski ve aşırı akım koruması eksik. En azından Zalman GigaMax 550W almaya bakın. Genişletmek için tıkla... Sharkoon kötü ise High Power ve Zalman arasında kaldım demektir. Sizce?
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #22 Parzival dedi: Sharkoon kötü ise High Power ve Zalman arasında kaldım demektir. Sizce? Genişletmek için tıkla... Size kalmış, ikisini de seçebilirsiniz. High Power ileride yapılacak yükseltmelerde işinize yarayabilir.
Parzival dedi: Sharkoon kötü ise High Power ve Zalman arasında kaldım demektir. Sizce? Genişletmek için tıkla... Size kalmış, ikisini de seçebilirsiniz. High Power ileride yapılacak yükseltmelerde işinize yarayabilir.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #23 Parzival dedi: Sharkoon kötü ise High Power ve Zalman arasında kaldım demektir. Sizce? Genişletmek için tıkla... Zalman tabii ki de. High Power fena olmasa da bu bütçede alınabilecek en iyi PSU Gigamax serisidir.
Parzival dedi: Sharkoon kötü ise High Power ve Zalman arasında kaldım demektir. Sizce? Genişletmek için tıkla... Zalman tabii ki de. High Power fena olmasa da bu bütçede alınabilecek en iyi PSU Gigamax serisidir.
Parzival Megapat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 640 Çözümler 5 Yer Krypton Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Köle 22 Kasım 2020 #24 enonertetanem dedi: Zalman tabii ki de. High Power fena olmasa da bu bütçede alınabilecek en iyi PSU Gigamax serisidir. Genişletmek için tıkla... Gigamax almak istiyorum ama daha sonra RTX 2060 veya 2070 taktığım zaman kaldıracak mı 550 W
enonertetanem dedi: Zalman tabii ki de. High Power fena olmasa da bu bütçede alınabilecek en iyi PSU Gigamax serisidir. Genişletmek için tıkla... Gigamax almak istiyorum ama daha sonra RTX 2060 veya 2070 taktığım zaman kaldıracak mı 550 W
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Kasım 2020 #25 Parzival dedi: Gigamax almak istiyorum ama daha sonra RTX 2060 veya 2070 taktığım zaman kaldıracak mı 550 W Genişletmek için tıkla... RTX 2060 için en az 550W PSU gerekecek. RTX 2070'e ise 650W. En sonunda değiştirmeniz gerekecek PSU'yu.
Parzival dedi: Gigamax almak istiyorum ama daha sonra RTX 2060 veya 2070 taktığım zaman kaldıracak mı 550 W Genişletmek için tıkla... RTX 2060 için en az 550W PSU gerekecek. RTX 2070'e ise 650W. En sonunda değiştirmeniz gerekecek PSU'yu.
Parzival Megapat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 640 Çözümler 5 Yer Krypton Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Köle 22 Kasım 2020 #26 Anladım ben High Power alıyorum o zaman
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 22 Kasım 2020 #27 Parzival dedi: Anladım ben High Power alıyorum o zaman Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
Parzival Megapat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 640 Çözümler 5 Yer Krypton Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Köle 22 Kasım 2020 #28 Teşekkür ederim yorumların ve tavsiyelerin için. İyi akşamlar hepinize. Dostlar bir kasa ve PSU buldum birleşik satılıyor ikisi de Corsair marka sizce nasıl? Size sorma sebebim PSU'nun VS650 olması. Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com @TÇB acaba cevabın nedir? Son düzenleme: 22 Kasım 2020
Teşekkür ederim yorumların ve tavsiyelerin için. İyi akşamlar hepinize. Dostlar bir kasa ve PSU buldum birleşik satılıyor ikisi de Corsair marka sizce nasıl? Size sorma sebebim PSU'nun VS650 olması. Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com @TÇB acaba cevabın nedir?