Yavaş yavaş sistem toplayacağım şu an sıfır bir MSI B450M-A Pro Max aldım ve ikinci olarak bir PSU alacağım. Fakat çok bir bütçem yok bu fiyatlar arası İstanbul içinde.
Alacağım yardımcı olursanız sevinirim.
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.349,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.349,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Geçen ay bunu aldım şuan kullanıyorum bir sıkıntısı yok. Ekran kartına giden güç kablosu diğer markaların 500W PSU'larına nazaran daha yüksek olduğu için sistem yükseltmek için bir tık önde. PFC özellikli 80+ Bronze.
High Power Eco 500W 85+ Bronze 38A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 500W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 500W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1070Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...