450 TL RAM tavsiyesi

Bütçe
450
https://www.itopya.com/corsair-8gb-value-ddr4-2133mhz-cl15-single-ram/ RAM'imi 16 yapmak istiyorum RAM'im bu eski bir RAM olduğu için piyasada kalmadı bununla çalışabilecek sıkıntı çıkarmayacak bir RAM önerisi alabilir miyim?
Ben 2400 MHz ve 2133 MHz'lik RAM'leri aynı anda kullanıyorum.
2X 8 GB HyperX Fury Black 2133 MHz ve 1X 8 GB HyperX Fury Black 2400MHz.
Toplam 24GB RAM.
Buraya bakarak destekleyen ramleri görebilirsiniz.

Uyumluluk>Memory by KABYLAKE kısmına bakmanız gerekiyor.
Aradığınız model yoksa desteklemiyor anlamına gelmiyor. Sadece test edilen RAM'lerin listesi bu.

Anakartınızın sitesindeki yazan not:
Note:

1. DDR4 2133 MHz and higher memory modules will only run at maximum of DDR4 2133 MHz due to IntelR chipset limitation when using Skylake CPU. 2. DDR4 2400 MHz and higher memory modules will only run at maximum of DDR4 2400 MHz due to IntelR chipset limit.

Türkçesi:
1- IntelR chipset sınırlamasından dolayı Skylake CPU kullanırsanız 2133 MHz ve diğer yüksek MHz'li RAM modülleri maksimum 2133 MHz'de çalışacaktır. (Skylake CPU için geçerli)
2- IntelR chipset sınırlamasından dolayı DDR4 2400 MHz ve diğer yüksek MHz'li RAM modülleri maksimum 2400 MHz'de çalışacaktır. (Kabylake CPU için geçerli)

Sizin kullandığınız CPU, Kabylake CPU olduğu için, hangi RAM'i alırsanız alın, maksimum 2400 MHz ye kadar destekleyecektir. (Anakartınızın BIOS'unu güncel tutmayı unutmayın!)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı