Merhaba. Yaklaşık 2 haftadır abimin bilgisayarı bende, abim üniversite için kendine bilgisayar aldı ve üniversiteye gitti.
Bende eski bilgisayarını yükseltip kullanmak istiyorum. SSD konusunu çözdüm, 300 liraya buldum elimde 150 TL kaldı.
2 GB RAM almak istiyorum.
Intenso SSD 2,5' SATA 3 256GB : Intenso: Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Eğer daha iyi bir SSD öneriniz varsa açığım çünkü 300 lira biraz benim açımdan fazla, fiyat performanslı bir SSD bulursanız lütfen söyleyin.
SSD özelliğimde SATA/300, herhalde SATA 2 olarak geçiyor...
Longline RAM (Bellek) fiyatları ve modelleri GittiGidiyor'da! Ram bellek en uygun fiyat seçenekleri, taksit imkanları ve kampanyalarla bir tık uzağınızda!
En ucuz Apacer PANTHER AS340/240GB SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Apacer PANTHER AS340/240GB SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 567,37 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kingston 2 GB 1600 MHz DDR3 CL11 KVR16N11S6/2 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Apacer PANTHER AS340/240GB SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Apacer PANTHER AS340/240GB SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 567,37 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Şimdi tekrar kontrol ettim de RAM'in CL değeri farklıymış, dikkat etmemişim. Mesajı düzenledim, değiştirdiğim RAM'in özellikleri uyumlu. Değiştirdiğim RAM:
Longline RAM (Bellek) fiyatları ve modelleri GittiGidiyor'da! Ram bellek en uygun fiyat seçenekleri, taksit imkanları ve kampanyalarla bir tık uzağınızda!
Şimdi tekrar kontrol ettim de RAM'in CL değeri farklıymış, dikkat etmemişim. Mesajı düzenledim, değiştirdiğim RAM'in özellikleri uyumlu. Değiştirdiğim RAM: