Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar maksimum bütçem 450TL'dir. Klavyeyi düz renk modunda kullanacağım için Rainbow klavye tercih etmiyorum. Biliyorum fazla seçici oldum ama bu özelliklere uyan varsa önerilerinize açığım.
ROYAL KLUDGE RK61 %60 Mekanik Oyuncu Klavyesi-Mavi Backlight-Hot Swappable-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni Numpad kısmı ve fonksiyon tuşları olmayan %60 kompakt tasarım Kablolu kullanım imkanı, Hotswappable switch yapısı ve RK Kırmızı Mekanik Switchler Türkçe Q tuş dizilimi Sarı aydınlatma ve...
ROYAL KLUDGE RK61 %60 Mekanik Oyuncu Klavyesi-Sarı Backlight-Hot Swappable-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni Numpad kısmı ve fonksiyon tuşları olmayan %60 kompakt tasarım Kablolu kullanım imkanı, Hotswappable switch yapısı ve RK Kırmızı Mekanik Switchler Türkçe Q tuş dizilimi Sarı aydınlatma ve...