araba almak istiyom Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 488 Çözümler 3 25 Mayıs 2022 #41 Xeonayp dedi: Bu bütçede mekanik önermiyorum. En kötü Royal Kludge G87 alınmalı. Genişletmek için tıkla... Ben de G87 öneririm. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2022
Xeonayp dedi: Bu bütçede mekanik önermiyorum. En kötü Royal Kludge G87 alınmalı. Genişletmek için tıkla... Ben de G87 öneririm.
vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #42 Haggis dedi: Hayırlı olsun klavyeniz Güle güle kullanın. Bir sorunu olursa forumda paylaşmayı unutmayın. Sitede yanlış modeli koymuşlar hocam.Gayet hoş bir klavye. Genişletmek için tıkla... Hocam teslimatta yaşamkent çıkmıyor, adreste yazdım Çayyolu girsem sıkıntı çıkar mı?
Haggis dedi: Hayırlı olsun klavyeniz Güle güle kullanın. Bir sorunu olursa forumda paylaşmayı unutmayın. Sitede yanlış modeli koymuşlar hocam.Gayet hoş bir klavye. Genişletmek için tıkla... Hocam teslimatta yaşamkent çıkmıyor, adreste yazdım Çayyolu girsem sıkıntı çıkar mı?
Haggis Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 953 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Mayıs 2022 #43 vaxq dedi: Hocam teslimatta yaşamkent çıkmıyor, adreste yazdım Çayyolu girsem sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın ama hiçbir fikrim yok bu konuda, başkalarından yardım alabilir veya internetten bakabilirsiniz.
vaxq dedi: Hocam teslimatta yaşamkent çıkmıyor, adreste yazdım Çayyolu girsem sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın ama hiçbir fikrim yok bu konuda, başkalarından yardım alabilir veya internetten bakabilirsiniz.
vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #44 Haggis dedi: Hocam kusura bakmayın ama hiçbir fikrim yok bu konuda, başkalarından yardım alabilir veya internetten bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdide KDV var diyip bi 10 lira daha ekliyor, bu adamlar niye baş fiyatı yazmıyor ki direk? Başka satan yer yok mu hocam, veya indirim kodu? Haggis dedi: Hocam kusura bakmayın ama hiçbir fikrim yok bu konuda, başkalarından yardım alabilir veya internetten bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... REDRAGON K568R DARK AVENGER Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568R DARK AVENGER Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr Bunu alsam sıkıntı çıkar mı?
Haggis dedi: Hocam kusura bakmayın ama hiçbir fikrim yok bu konuda, başkalarından yardım alabilir veya internetten bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdide KDV var diyip bi 10 lira daha ekliyor, bu adamlar niye baş fiyatı yazmıyor ki direk? Başka satan yer yok mu hocam, veya indirim kodu? Haggis dedi: Hocam kusura bakmayın ama hiçbir fikrim yok bu konuda, başkalarından yardım alabilir veya internetten bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... REDRAGON K568R DARK AVENGER Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568R DARK AVENGER Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr Bunu alsam sıkıntı çıkar mı?
Haggis Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 953 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Mayıs 2022 #45 vaxq dedi: Şimdide KDV var diyip bi 10 lira daha ekliyor, bu adamlar niye baş fiyatı yazmıyor ki direk? Başka satan yer yok mu hocam, veya indirim kodu? Genişletmek için tıkla... Çok saçma hocam yaptıkları ya,indirim kodu diye bir yer var ama bilmiyorum indirim kodu var mı güncel.
vaxq dedi: Şimdide KDV var diyip bi 10 lira daha ekliyor, bu adamlar niye baş fiyatı yazmıyor ki direk? Başka satan yer yok mu hocam, veya indirim kodu? Genişletmek için tıkla... Çok saçma hocam yaptıkları ya,indirim kodu diye bir yer var ama bilmiyorum indirim kodu var mı güncel.
vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #46 Haggis dedi: Çok saçma hocam yaptıkları ya,indirim kodu diye bir yer var ama bilmiyorum indirim kodu var mı güncel. Genişletmek için tıkla... Şaka gibi iş, performax alacağım galiba. Evet hocam daha hiçbir yerden para çıkmadı, performax alacağım. Son düzenleme: 25 Mayıs 2022
Haggis dedi: Çok saçma hocam yaptıkları ya,indirim kodu diye bir yer var ama bilmiyorum indirim kodu var mı güncel. Genişletmek için tıkla... Şaka gibi iş, performax alacağım galiba. Evet hocam daha hiçbir yerden para çıkmadı, performax alacağım.
Haggis Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 953 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Mayıs 2022 #47 vaxq dedi: Şaka gibi iş, performax alacağım galiba. Evet hocam daha hiçbir yerden para çıkmadı, performax alacağım. Genişletmek için tıkla... Buldunuz mu hocam para.
vaxq dedi: Şaka gibi iş, performax alacağım galiba. Evet hocam daha hiçbir yerden para çıkmadı, performax alacağım. Genişletmek için tıkla... Buldunuz mu hocam para.
vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #48 Haggis dedi: Buldunuz mu hocam para. Genişletmek için tıkla... Valla deniyorum. Haggis dedi: Buldunuz mu hocam para. Genişletmek için tıkla... Yok kimseden 7 lira çıkmıyor cidden şaka gibi iş, yarında kesin 500 lira olur. Son düzenleme: 25 Mayıs 2022
Haggis dedi: Buldunuz mu hocam para. Genişletmek için tıkla... Valla deniyorum. Haggis dedi: Buldunuz mu hocam para. Genişletmek için tıkla... Yok kimseden 7 lira çıkmıyor cidden şaka gibi iş, yarında kesin 500 lira olur.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.958 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #49 vaxq dedi: Yok kimseden 7 lira çıkmıyor cidden şaka gibi iş, yarında kesin 500 lira olur. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum beklemek işe yarayabilir 1-2 gün belki ama fiyat falan da değişebilir hiç belli değil.
vaxq dedi: Yok kimseden 7 lira çıkmıyor cidden şaka gibi iş, yarında kesin 500 lira olur. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum beklemek işe yarayabilir 1-2 gün belki ama fiyat falan da değişebilir hiç belli değil.
vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #50 Crownguard dedi: Bilemiyorum beklemek işe yarayabilir 1-2 gün belki ama fiyat falan da değişebilir hiç belli değil. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hala. Neyse, performax alacağım galiba arkadaşlar, saolun.
Crownguard dedi: Bilemiyorum beklemek işe yarayabilir 1-2 gün belki ama fiyat falan da değişebilir hiç belli değil. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hala. Neyse, performax alacağım galiba arkadaşlar, saolun.