450 TL router önerisi

Bütçenin üstüne çıkamam bunu baştan belirteyim. 2.4G/5G performansı yüksek olan, 2 kalın duvarın arasından rahatça yüksek performans alabileceğim bir router arıyorum.

Modem:
Router:

Sadece routere ihtiyacınız var sanırım modem özelliğine gerek yok mu?
Şahsen bu konulara cahilim hocam beni affedin, elimde Kablonet'in bir modemi var kendine hayrı yok. Bridge yöntemi ile kullanabilirim sanırım.
Hocam ilk başta modemi attığınızı fark etmedim kusura bakmayın. Keenetic Extra çok öneriliyordu. Bakacağım bir model.

Şahsen bu konulara cahilim hocam beni affedin, elimde Kablonet'in bir modemi var kendine hayrı yok. Bridge yöntemi ile kullanabilirim sanırım.

Hocam biraz zayıf geldi bana router. 100 Mbps internet kullanıyorum zaten.

O halde şöyle bir şey yapalım sana modem + router olan bir cihaz önerelim ileride Kablonet'i iptal edip DSL'ye geçersen cihazın hazır olur.

@Dreamy Bull arkadaşımızın verdiği cihaz iyidir.
Bir miktar bütçe daha verebilirsen linkteki cihaz bir üst ve modem özelliği olan modeli.

Kablonet ile yeni bir anlaşma yaptım hocam. Birkaç yıl kullanırım gibime geliyor. Gelecek için pek umudum yok yurt dışına çıkma ihtimalim var.

Kablonet ile yeni bir anlaşma yaptım hocam. Birkaç yıl kullanırım gibime geliyor. Gelecek için pek umudum yok yurt dışına çıkma ihtimalim var.

Tamam o zaman bu cihaz iyidir modem özelliği yok.

Tamamdır hocam eğer başka bir öneriniz yok ise bu modeli alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…