450 TL SSD önerisi

Bütçe
300-450 TL

H0melander

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ucuz SSD arayışındayım. 450 TL'yi aşmayan bir SSD önerirseniz sevinirim. İçine sadece Windows ve Office programları yükleyeceğim. Bu ürünleri buldum ama nasıldır bilmiyorum.
Bu 120 GB modeli ama 240 GB modeli ile aralarında çok fiyat farkı olmadığı için 240GB olan model daha cazip geldi. Hem de daha ileriye dönük olur. 240 GB model:
Sizin de SSD önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. İyi sosyaller.

120 GB hemen dolabilir o yüzden bence 240 GB al.

Aynı modelin 120 gb versiyonu nasıldır peki. 290 liraymış. Ssdyi eski laptopuma takıcam bu yüzden ne kadar ucuz olursa o kadar iyi.

Yazma okuma hızı olarak hiç farkı yok.

Apacer Panther'i uzun bir süredir kullanıyorum 240GB'lık modelini aşırı memnunum 1 kere sıkıntı çıkarmadı 3 sene oldu alalı.

Yazma okuma hızı olarak hiç farkı yok.
SSD'ler arasındaki tek fark okuma/yazma hızı mı acaba? İçindeki yarı-iletkenlerin kalitesi, kontrolcülerin kalitesi ve NAND yongalarının olması veya olmaması gibi bir sürü farklılık var. CS900 ile bu konularda daha iyi, 15 lira daha fazla verirdim ben olsam. Bu kadar yüzeysel olmayın, bilgisayar bileşenlerinin özellikleri Hepsiburada başlığında yazandan çok çok daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…