B bertuğ23 Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #1 450 TL XL boyutunda renk fark etmeksizin mouse pad önerir misiniz?
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.312 Makaleler 2 Çözümler 23 17 Ocak 2024 #2 Amazon.com.tr
WexTheOrginal Decipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 1.600 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #3 bertuğ23 dedi: 450 TL XL boyutunda renk fark etmeksizin mouse pad önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Reis al geç hiç uğraşma bayağı kaliteli. Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah - Fiyatı, Yorumları Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
bertuğ23 dedi: 450 TL XL boyutunda renk fark etmeksizin mouse pad önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Reis al geç hiç uğraşma bayağı kaliteli. Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah - Fiyatı, Yorumları Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.312 Makaleler 2 Çözümler 23 17 Ocak 2024 #4 WexTheOrginal dedi: Reis al geç hiç uğraşma bayağı kaliteli. Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah - Fiyatı, Yorumları Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... 90TL'ye bu ürün bir hayli zor. 90TL'ye olursa kalitesiz olur zaten.
WexTheOrginal dedi: Reis al geç hiç uğraşma bayağı kaliteli. Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah - Fiyatı, Yorumları Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... 90TL'ye bu ürün bir hayli zor. 90TL'ye olursa kalitesiz olur zaten.
B bertuğ23 Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #5 WexTheOrginal dedi: Reis al geç hiç uğraşma bayağı kaliteli. Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah - Fiyatı, Yorumları Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Aynısını kullanıyorum fakat xl arıyorum xxl değil
WexTheOrginal dedi: Reis al geç hiç uğraşma bayağı kaliteli. Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah - Fiyatı, Yorumları Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Aynısını kullanıyorum fakat xl arıyorum xxl değil
WexTheOrginal Decipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 1.600 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #6 510095 dedi: 90TL'ye bu ürün bir hayli zor. 90TL'ye olursa kalitesiz olur zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam kendim kullandım kaliteli o kadar fazla para vermeye gerek yok boşuna para. bertuğ23 dedi: Aynısını kullanıyorum fakat XL arıyorum xxl değil. Genişletmek için tıkla... Memnun musunuz hocam?
510095 dedi: 90TL'ye bu ürün bir hayli zor. 90TL'ye olursa kalitesiz olur zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam kendim kullandım kaliteli o kadar fazla para vermeye gerek yok boşuna para. bertuğ23 dedi: Aynısını kullanıyorum fakat XL arıyorum xxl değil. Genişletmek için tıkla... Memnun musunuz hocam?
B bertuğ23 Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #7 WexTheOrginal dedi: Hocam kendim kullandım kaliteli o kadar fazla para vermeye gerek yok boşuna para. Memnun musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Memnunum gerçekten çok iyi bu fiyata ama çok pürüzlü bir yüzeyi var ve toz tutuyor
WexTheOrginal dedi: Hocam kendim kullandım kaliteli o kadar fazla para vermeye gerek yok boşuna para. Memnun musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Memnunum gerçekten çok iyi bu fiyata ama çok pürüzlü bir yüzeyi var ve toz tutuyor
WexTheOrginal Decipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 1.600 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #8 bertuğ23 dedi: Memnunum gerçekten çok iyi bu fiyata ama çok pürüzlü bir yüzeyi var ve toz tutuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende memnunum bayağıdır kullanıyorum çok memnunum ama kullandığım bir farklı model var size atayım belki beğenirsiniz. WexTheOrginal dedi: Hocam bende memnunum bayağıdır kullanıyorum çok memnunum ama kullandığım bir farklı model var size atayım belki beğenirsiniz. Genişletmek için tıkla... Alınabilir hocam önerdiğiniz fiyatada RGB alabilirsiniz ayrıca https://www.trendyol.com/golite/siyah-gaming-mouse-pad-70x30-cm-oyuncu-uzun-ve-buyuk-boy-mousepad-klavye-fare-altligi-xl-p-84457550/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=334928
bertuğ23 dedi: Memnunum gerçekten çok iyi bu fiyata ama çok pürüzlü bir yüzeyi var ve toz tutuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende memnunum bayağıdır kullanıyorum çok memnunum ama kullandığım bir farklı model var size atayım belki beğenirsiniz. WexTheOrginal dedi: Hocam bende memnunum bayağıdır kullanıyorum çok memnunum ama kullandığım bir farklı model var size atayım belki beğenirsiniz. Genişletmek için tıkla... Alınabilir hocam önerdiğiniz fiyatada RGB alabilirsiniz ayrıca https://www.trendyol.com/golite/siyah-gaming-mouse-pad-70x30-cm-oyuncu-uzun-ve-buyuk-boy-mousepad-klavye-fare-altligi-xl-p-84457550/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=334928
B bertuğ23 Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #9 WexTheOrginal dedi: Hocam bende memnunum bayağıdır kullanıyorum çok memnunum ama kullandığım bir farklı model var size atayım belki beğenirsiniz. Alınabilir hocam önerdiğiniz fiyatada RGB alabilirsiniz ayrıca. https://www.trendyol.com/golite/siyah-gaming-mouse-pad-70x30-cm-oyuncu-uzun-ve-buyuk-boy-mousepad-klavye-fare-altligi-xl-p-84457550/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=334928 Genişletmek için tıkla... 70 30 boyutu kadar saçma bir şey yok ayrıca RGB'yi gereksiz buluyorum.
WexTheOrginal dedi: Hocam bende memnunum bayağıdır kullanıyorum çok memnunum ama kullandığım bir farklı model var size atayım belki beğenirsiniz. Alınabilir hocam önerdiğiniz fiyatada RGB alabilirsiniz ayrıca. https://www.trendyol.com/golite/siyah-gaming-mouse-pad-70x30-cm-oyuncu-uzun-ve-buyuk-boy-mousepad-klavye-fare-altligi-xl-p-84457550/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=334928 Genişletmek için tıkla... 70 30 boyutu kadar saçma bir şey yok ayrıca RGB'yi gereksiz buluyorum.
WexTheOrginal Decipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 1.600 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #10 bertuğ23 dedi: 70 30 boyutu kadar saçma bir şey yok ayrıca RGB'yi gereksiz buluyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam önerebileceklerim bu kadar kullanmadığım ürünü öneremem daha çok bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur size dislike atan arkadaşlar önersin size az bakalım ne önerecekler 450 liraya
bertuğ23 dedi: 70 30 boyutu kadar saçma bir şey yok ayrıca RGB'yi gereksiz buluyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam önerebileceklerim bu kadar kullanmadığım ürünü öneremem daha çok bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur size dislike atan arkadaşlar önersin size az bakalım ne önerecekler 450 liraya