450 TL'ye 1 GB RAM'li laptop alınır mı?

labroski

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben sürekli 2. el mouse klavye alıp satan birisiyim ve bu yüzden klavye, mouse, kulaklık gibi şeyleri test etmek için laptop lazımdı. 2. el 450 TL'ye laptop buldum. Intel atom işlemci var. 1 GB RAM var. Şarj aleti ve bataryası var. Sizce alınır mı? Ama eski olduğu için bozulup elimde kalırsa diye korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben sürekli 2. el mouse klavye alıp satan birisiyim ve bu yüzden klavye, mouse, kulaklık gibi şeyleri test etmek için laptop lazımdı. 2. el 450 TL'ye laptop buldum. Intel atom işlemci var. 1 GB RAM var. Şarj aleti ve bataryası var. Sizce alınır mı? Ama eski olduğu için bozulup elimde kalırsa diye korkuyorum.

Alınır. İçine Max 100 TL'ye falan 1 veya 2 GB'da RAM alırsın anakartın desteğine gore W7 de kalırsan veya Linux Mint gibi bir dağatım kurarsan hem dizi flim hem de test isini halledersin.

Alınır ama bütçen var ise üstüne RAM eklemeni öneririm bir de Windows bu bilgisayar için ağır kaçabilir Linux kullanabilirsin Linux dağıtımı olarak da Pardus öneririm kendi mağazası falan var içerisinde işini görür.

Windows XP kurarsın 1-2gb daha ram ekle mis arada filmde izlersin. Hatta lite windowslar var onlara da bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı