450 TL'ye Athlon X2 4200 sisteme yükseltme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mustafa1617

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar evimize hırsız girdi. 1500 TL'ye topladığım PC'yi çaldı televizyonu vb eşyaları çaldı. Eski PC'me kaldım bodrumdaki PC bu:
  • Anakart: Biostar McP6PM2+
  • İşlemci: AMD Athlon X2 4200
  • RAM: 2 GB Kingston 800 MHz RAM
400 450 TL bütçem kaldı eşyaları alınca 450 TL'ye ne kadar geliştirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke daha iyi bir yalan uydura bilseydin yada direk sistemim bu deseydin. Technopata konu açacağına polisi arasana. :)

2 GB Ram ve R7 260 alabilirsin.

Geçmiş olsun. Başınıza gelen olay kötü olmuş. En basitinden 2GB ram ve ekran kartı takviyesi yapabilirsiniz. Ekran kartı r7 260 alabilirsin. Güç kaynağının kaç w olduğunu da yazarsanız seviniriz. :) Doğumumla bir bizim kapımız çalınmıştı. (Evet ciddiyim hırsız kapıyı kesmişti.)

Ben evin çocuğuyum ve babamla bu mesajı yazıyoruz. Babam polisi aramış ama ilgilenmemişler ben kurdurdum buradaki abilere 11 yaşında PC'yi. Bir de bu linkleri verir misin?

Dostum işlemcini upgrade et.

Amd Athlon II X4 al ya da Phenom serisinden al.

Polisi arar evime hırsız girdi der ve ilgilenmezler öyle mi ? :D :D
Dostum tamam çocuğun üstüne ne gidiyorsun? Belki gerçekten girmiştir. Belki de girmemiştir. Burası bizi ilgilendirmez. Girdiyse geçmiş olsun. Kötü olmuş. Bizden sistem için yardım istiyor.

Arkadaşlar halen tavsiyelerinizi bekliyorum. Kasada 300 w güç var

Gskill 2Gb Value Ddr2 800Mhz Cl5 Tek Modül bunu aldım. Çünkü kasanın içindeki bunun aynısı. Kingston markası olanı aldım. 400 TL bütçem kaldı. Nasıl bir ekran kartı alabilirim? Cevaplarınızı bekliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı