The power of GT1030
Hectopat
Logitech G305 Lightspeed Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G305 Lightspeed Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G305 Lightspeed Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.309,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunu da listeme aldım teşekkürler.Piyasadaki en iyi sensöre sahip.
Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 878,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arkadaşlar bu arada ağırlık gibi bir sorunum yok orta-büyük el için ideal olan iyi herhangi bir mouse önerseniz çok yeterli olur.Basilisk V2 biraz ağır kaçtığı için önermedim.
Arkadaşlar şimdiki Mouse'um (G102) elime çok oturmamaya başladı bundan dolayı da mouse arıyorum. Ben Corsair IRONCLAW RGB CH-9317011-EU 18.000 DPI 10 Tuş Optik Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com bunu buldum üzerinde kablosuz özelliği de var ve yorumlara 5'ten aşağı verilmemiş. Sizce nasıl bu ürün veya daha iyi önerebileceğiniz bir model var mı? Kablosuz olursa iyi olur.
Claw.Fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen sana daha iyi öneride bulunabiliriz.
O bütçede ve isteklerine uygun en iyi fare budur.
HyperX Pulsefire Haste RGB Gaming Mouse | ITOPYA
HyperX Pulsefire Haste RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HMSH1-A-BK/G ITOPYA'da.www.itopya.com