450 TL'ye fare önerisi

CS ci

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba mouse almak istiyorum ve bütçem maksimum 450 TL. Oyun oynamak için kullanacağım Click ömrü uzun olmasıni istiyorum en azından 1-2 yıl götürse yeter. 7 tuşlu güzel bir öneriniz varsa fikirlere açığım. Çift sol Click tuşu da olabilir fark etmez. Şu an aklımda olan model şu.

*Rampage SMX-G68 Spear.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba mouse almak istiyorum ve bütçem maksimum 450 TL. Oyun oynamak için kullanacağım Click ömrü uzun olmasıni istiyorum en azından 1-2 yıl götürse yeter. 7 tuşlu güzel bir öneriniz varsa fikirlere açığım. Çift sol Click tuşu da olabilir fark etmez. Şu an aklımda olan model şu.

*Rampage SMX-G68 Spear.

Vallahi hocam bende yeni fare aldım tıklama ömrü kullanım şeklinize göre değişir bir fareye kafa atıp masaya vurmak var bir de sakince oynamak var 450 TL gibi bir bütçeyle en iyi seçeneğiniz Rampage ürünleri olur bana sorarsanız. Benim elimdeki dandik HP Gaming 200 mouse bile 3 4 senedir beni götürüyor halada bozulmadı ben bir de içinden geçtim kaliteli yapmış namussuzlar. Uzun lafın kısası kullanıma göre değişir ama şu aralar Rampage'de blink ve MK1'di heralde onlar çok populer bir bakın derim.

500 e rampage mouse alacağıma 600 tl ye gider logitech g102 alırım (zaten 2 yıldır g102 kullanıyorum hala taş gibi) eğer logitech almayacaksanız bile size tavsiyem rampageden uzak durmanız çok fazla şikayet var ürünleri yeterince kaliteli değil

Hocam isterseniz İncehesap'ta cuma günü saat 22:00'da Gaming gecesi başlıyor (her cuma) oradaki indirime giren mouselara bakabilirsiniz. Bir ara MSI markalı mouse görmüştüm 400 TL civarındaydı.

*Rampage SMX-G68 Spear.

Bütçenizin maksimum 450 TL olduğunu söylemişsiniz ancak bu fiyata bu mouse alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı