450TL bütçem var. Trendyol gibi güvenilir bir siteden forma almayı düşünüyorum Messi'ci ve beşiktaşlıyım sizce ne forması almalıyım? Arjantin'in mozaikli forması hoşuma gitti ama hala kararsızım önerilerinizi bekliyorum.
Bu formayı gördüğümde hiç düşünmeden direkt almıştım Gerçekten harika görünüş olarak. Şuan stok yok ama yeniliyorlar ben alacağım zaman da stok bitmişti yenilemişlerdi bir kaç güne. Trendyol'dan araştırabilirsiniz belki başka satıcı vardır.
Bu formayı gördüğümde hiç düşünmeden direkt almıştım gerçekten harika görünüş olarak. Şu an stok yok ama yeniliyorlar ben alacağım zaman da stok bitmişti yenilemişlerdi birkaç güne. Trendyol'dan araştırabilirsiniz belki başka satıcı vardır. Eki Görüntüle 2128369
@Luzi10 dostum istanbulda oturuyorsan şirinevler meydanında Tudors mağazası var hemen alt katında meşhur herkesin gidip aldığı formacı dükkanından alabilirsin.
@Luzi10 dostum İstanbul'da oturuyorsan şirinevler meydanında tudors mağazası var hemen alt katında meşhur herkesin gidip aldığı formacı dükkanından alabilirsin.