450 TL'ye Logitech Driving Force GT Alınır mı?

Yuspro

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bir süredir ETS 2 için direksiyon seti arıyorum. En çok önerilen modellerden biri Logitech DFGT. Piyasada sıfır ürün yok, kinci eller 400 TL'den başlıyor. Letgo aracılığıyla bir arkadaşla 450 TL'ye anlaştık gibi, kendisi yanımda test edip öyle verecek ürünü sizce bu fiyata alınacak bir cihaz mı? Kullanan ya da daha önce deneyimlemiş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Bir de alırken nelere dikkat edeyim? Uzun süre kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum :)

Kesinlikle o fiyata alınır fakat direksiyonla zevkli olan oyunlar oynuyorsanız. Ürün temiz ise alın derim benimde bir ara kullanma fırsatım olmuştu baya konforlu güzel bir ürün.

@RIPSHOT Yukarıda belirttiğim gibi ETS 2 oynuyordum F710 ile, 100 saati aşkın oynama sürem var bir süre sonra sıktı bıraktım bir direksiyon seti edinip tekrar başlamayı düşünüyorum, onun dışında bir aralar ücretsiz edindiğim Dirt 3, GRID ve The Crew var yarış oyunu olarak hiç birine elimi sürmedim daha :)

@RIPSHOT Yukarıda belirttiğim gibi ETS 2 oynuyordum F710 ile, 100 saati aşkın oynama sürem var bir süre sonra sıktı bıraktım bir direksiyon seti edinip tekrar başlamayı düşünüyorum, onun dışında bir aralar ücretsiz edindiğim Dirt 3, GRID ve The Crew var yarış oyunu olarak hiç birine elimi sürmedim daha :)
O zaman almanda hiçbir sakınca yok şimdiden güle güle kullanın alırsanız. O oyunlarla birlikte zevkli olur o direksiyon seti.

Cihazı bugün satın aldım, ürün gerçekten çok temiz kullanılmış tek bir çizik, yıpranma yok, sıfır alsam bu kadar olurdu bu konuda baya şanslıyım :)
İlk deneyimim gayet olumlu, beklentilerimi karşılıyor, giriş seviyesi için çok güzel bir cihaz. Vites sadece ileri geri yapsa da gayet güzel bir deneyim sunuyor. Masam küçük olmasına rağmen boyut olarak fazla yer kaplamıyor, en azından beklediğimden daha az yer kapladı. Direksiyon çapı gayet ideal üzerindeki tuş sayısı da yeterli. ETS 2 tüm düğmeleri tanıyor ve istediğiniz atamayı yapabiliyorsunuz. Örneğin cihazın üzerinde bulunan kırmızı kadranı sağa sola çevirerek radyo sesini ayarlayabiliyorsunuz, küçük detaylara takıntılı biri olarak çok hoşuma gitti bu durum. Simülasyon meraklısıysanız ve temiz bir DFGT bulursanız düşünmeden alın derim, iyi sosyaller :)

Cihazı bugün satın aldım, ürün gerçekten çok temiz kullanılmış tek bir çizik, yıpranma yok, sıfır alsam bu kadar olurdu bu konuda baya şanslıyım :)
İlk deneyimim gayet olumlu, beklentilerimi karşılıyor, giriş seviyesi için çok güzel bir cihaz. Vites sadece ileri geri yapsa da gayet güzel bir deneyim sunuyor. Masam küçük olmasına rağmen boyut olarak fazla yer kaplamıyor, en azından beklediğimden daha az yer kapladı. Direksiyon çapı gayet ideal üzerindeki tuş sayısı da yeterli. ETS 2 tüm düğmeleri tanıyor ve istediğiniz atamayı yapabiliyorsunuz. Örneğin cihazın üzerinde bulunan kırmızı kadranı sağa sola çevirerek radyo sesini ayarlayabiliyorsunuz, küçük detaylara takıntılı biri olarak çok hoşuma gitti bu durum. Simülasyon meraklısıysanız ve temiz bir DFGT bulursanız düşünmeden alın derim, iyi sosyaller :)
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Dediğim gibi sizi asla üzmeyecek bir cihazdır. Kullandığım zama içerisinde baya hoşma gitmişti. Ses kısıp açma muhabbeti güzelmiş onu öğrendiģim iyi oldu bende belki alabilirim bir daha.

benim beklentimi fazla karşılamadı vites yüzünden gene ideal direksiyon etsde 10 numara manuel viteside bir şekilde yapıcam ondan sonra efso olcak 330tl ye almıştım 2017 temuzda

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı