450 TL'ye sıvı soğutma tavsiyesi

ali uzun

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Cooler Master Lite 120 almaya karar verdim ancak egzoz fanının olduğu yere olur mu?
Maksimum 450₺ sıvı soğutma önerir misiniz?
Nanakatolog, Aliexpres gibi yerler olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıvı soğutmalar hakkında bilgim yok fakat Teknobiyotik’te indirim var oraya da bakabilirsiniz.

Akasa A20 bu bütçe için en iyi sıvı soğutmadır büyük ihtimalle.

Tek fan almam gerekiyor.
240mm kasaya olmuyor.

Bu bütçeye ortalamanın altında bir sıvı soğutma alacağınıza(bir de 120mmlik bir radyatör kullanacak olmanız daha da kötü) bunun yerine en iyi kule tipi soğutma modellerinden birini rahatlıkla alabilirsiniz. Üstelik sıvı soğutmanın sızdırma, gürültülü pompa sesi gibi sorunların olabileceği ihtimalini göz önüne aldığımızda bence sağlam ve kaliteli bir kule tipi hava soğutma sisteminiz için daha sağlıklı olacaktır görüşündeyim.

Kapalı devre soğutmadan bahsediyoruz.
Herhangi sızdırma söz konusu değil.

Kapalı devre soğutmadan bahsediyoruz.
Herhangi sızdırma söz konusu değil.
450TL bütçeyle custom sıvı soğutma yapacağınızı düşünerek yazmadım zaten. Ancak orta ve alt segment kapalı devre sıvı soğutucularda sızdırma problemi yaşanabileceğini belirtmek istedim.

O halde MSI Frozer L alıp yanına fan alabilirsiniz. Tekli sıvı soğutma ile aynı performansı verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…