450 TL'ye SSD Önerisi

SSD tavsiye

• Corsair MP510 240 GB Read:3100MB/sn Write:1050MB/sn 410TL

Oy: 6 27,3%
  • ADATA SSD SX8200 256MB Read:3500/sn Write:3000MB/sn 450TL

Oy: 2 9,1%
  • Adata XPG Gammix S11 PRO 256GB 3500/3000 MB/s 400TL

Oy: 14 63,6%

• Oy verenlerin toplamı
    22
Soru işareti istemiyorsan 970 Evo tek çaren.

Soru işareti istemiyorsan 970 Evo tek çaren.
Fiyat performans bazında bu önerdiğim SSD ler arasında tercih yapmam gerek. Şuan Corsair Force LE 200 var elimde. Soru işaretinden kastım neye istinaden hangisini seçmeliyim. Yoksa öyle dediğin gibi çok daha iyileri elbette mevcut

Şu anda 850 Evo 250 GB m.2 Sata ve 960 Evo 500 GB kullanıyorum teorik olarak S11 Pro bana daha cazip geldi. Kendime alacak olsam gider 970 Evo alırdım parasını ayarlayıp SSD olarak azıcık Samsung fanboyu olabilirim.

Şu anda 850 Evo 250 GB m.2 Sata ve 960 Evo 500 GB kullanıyorum teorik olarak S11 Pro bana daha cazip geldi. Kendime alacak olsam gider 970 Evo alırdım parasını ayarlayıp SSD olarak azıcık Samsung fanboyu olabilirim.
Hahah eyvallah Aslında olabilir yani aralarında 150TL gibi bir fark var Bak şimdi aklımı çeldin, 400 vermek varken 650 mi vereceğim acaba Ama önce benim SSD yi kardeşimin PC de çalıştırmam gerekiyor. Bir deneyip sistemsel olarak nasıl bir hız farkı yaratacak görmek istedim ama ne yaparsam yapayım benim SSD ile başlatamadım onun PCyi.

Kullanmasam ve memnun kalmasam bu kadar arkasında durmazdım. Şansına bozuk gelirse bana sövme ama.
Hahah Yok ya neden söveyim, EVO ların namı duyulmuş zaten
@Random.Person Hacı yalnız biz iyi güzel hayal kurduk da, sanıyorum ki benim anakart bu hızları desteklemiyor Bir kaç yerde bir şeyler okuyunca biraz araştırdım kesin net olmamakla birlikte benim M2 portu desteklemiyor galiba. Gerçi konularda uyumlu mudur değil midir diye sordum kimse bir şey söylemedi

Son düzenleme:
860 Evo m.2 Sata al geç diyecem SSD zaten var bence git kendine Metro serisini al(Kitap - idefix vb.)
Aynen ben de öyle kalakaldım işte Kullandığım SSDnin hızları gayet güzel 555/500 o yüzden yeni SSD gereksiz oluyor. Para kaldı çepte Ama güzel öneri teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…