A Akif baba qiyana Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 633 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #1 VDSL modem alacağım. FP istiyorum 450 TL'yi geçmesin.
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.316 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 23 Şubat 2022 #2 Akif baba qiyana dedi: VDSL modem alacağım. FP istiyorum 450 TL'yi geçmesin. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata gayet güzel modem. Paranız yeterse bu da süper bir modemdir.
Akif baba qiyana dedi: VDSL modem alacağım. FP istiyorum 450 TL'yi geçmesin. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata gayet güzel modem. Paranız yeterse bu da süper bir modemdir.
A Akif baba qiyana Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 633 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #3 EfoWars dedi: Bu fiyata gayet güzel modem. Paranız yeterse bu da süper bir modemdir. Genişletmek için tıkla... Alttaki imkansız üsttekini alacağım galiba.
EfoWars dedi: Bu fiyata gayet güzel modem. Paranız yeterse bu da süper bir modemdir. Genişletmek için tıkla... Alttaki imkansız üsttekini alacağım galiba.