K Kadir Kaan Varlı Kilopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 7 17 Nisan 2020 #1 Öncelikle iyi günler. Minimum 4500, maksimum 4750 TL bandında sistem toplamayı düşünüyorum. AMD tabanlı bir sistem önerirseniz iyi olur. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2020
Öncelikle iyi günler. Minimum 4500, maksimum 4750 TL bandında sistem toplamayı düşünüyorum. AMD tabanlı bir sistem önerirseniz iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
EFEAYD Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 51 17 Nisan 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et dostum çok anlamam ama senin için şöyle bir vidyo buldum doları düşününce şuan senin bütçene uygun olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et dostum çok anlamam ama senin için şöyle bir vidyo buldum doları düşününce şuan senin bütçene uygun olur.