4500-5000 TL Bilgisayar Toplama

nrkmhl

Centipat
Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim. Başlıkta da belirttiğim üzere 4500-5000 TL bandında oyun oynamak için kasa toplamak istiyorum. Ekran kartı olarak "MSI Gaming X 1660 Super" düşünüyorum ancak işlemciye karar veremedim. Intel i5 9400F mi tercih etmeliyim yoksa Ryzen 5 2600X/3600 gibi işlemcilere mi yönelmeliyim? Daha farklı sistem düşüncesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Bir de Vatan Bilgisayar mağazaları açıldı mı? İnternet sitelerindeki hazır sistemlerde değişiklik yapılabiliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci olarak Intel 9. nesile para yatırmanızı tavsiye etmem. Ryzen 3600 ise bu bütçeye sığmayabilir sanırım. 2600 işlemci yerine 1600 AF tercih etmelisiniz. Aynı performansı veriyor ve daha ucuz.

Vatan mağazaları kapalı diye biliyorum. Hazır sistemlerde değişiklik yapılmıyor. İsterseniz size 1600 AF ve Inno3D 1660 Super sistem önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı