4500-5000 TL laptop önerisi

freedos

Centipat
Merhabalar.
4500-5000 TL arasi Linux uyumlu laptop onerebilir misiniz?

Kullanim amaci genel olarak yazilim gelistirme ve belki oyun.

Kullanilacak programlar: Android Studio, Eclipse, Unreal Engine(belki), Krita

not: FreeDOS degil Linux uyumlu olmasi lazim. Elimde FreeDOS olarak gelen bilgisayar var ve Linux kurulu ama berbat derecede kotu (kotu degil berbat derecede kotu)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlara bir bak istersen

Önerilerdeki Acer Laptop gerçekten mükemmel. Bir ara ben Masaüstünü satıp onu almayı planlıyordum

bu işlemcinin intel karşılığı ne olur?ryzen işlemciler laptop için nasıl?

linkteki bilgisayarda linux kullanan var mı?

Önerilerdeki Acer Laptop gerçekten mükemmel. Bir ara ben Masaüstünü satıp onu almayı planlıyordum
bu işlemcinin intel karşılığı ne olur?ryzen işlemciler laptop için nasıl?

Son düzenleme:
İntel ve Nvidia ikilisinden şimdilik şaşmayın. Son 3 bilgisayardır daha öncesinde Asus, Casper, Lenovo gibi markaların dizüstü bilgisayarlarını ve AMD tabanlı masaüstü kullanmış biri olarak Dell en uyumlu çalışanı ve şu an aktif olarak kullandığım Vostro 5568 diğeri Dell G3 3579. Windows bile daha pürüzsüz çalıştığını söyleyebilirim. Vostro serisinin yerinde hizmet garantisi var ki değişmesi gereken parça bile depolarda mevcutsa 2-4 gün içinde çözüm sağlanıyor.
Aklıma gelmişken diğer markalar yönünde tercihinizde: makineye özel yazılımla kontrol sağlanabilir cihazlara bakmayın. Örneğin klavye RGB aydınlatma kotrolü yazılımı keza fan devir hızı ayarı gibi.

Şu aralar indirimde olan aşağıdaki ürüne de bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…