4500-5000 TL Monitör Dahil Sistem Önerisi

Böyle bir sisteme 144hz monitör almazsan yazık olur, AMD alsan FreeSync teknolojili bir monitör alırdın muazzam akıcı görüntü olurdu.

Arkadaşlar vatan ve teknobiyotikten tek tek baktım pek fazla fiyat farkı olmuyor. Bilgisayarı kesin vatandan toplamaya karar verdim o konuda sıkıntım yok. En son paylaşmış olduğum sistemi büyük ihtimalle alacağım sadece sizden ek olarak bir kaç istediğim var.
Sistem dediğim gibi 4381 TL.

Ekran kartını RX480 yerine GTX1060 almayı düşünüyorum neden bilmiyorum ama GTX1060 daha çok ısındım. Marka olarak ASUS mu yoksa MSI mı almamı tercih edersiniz?

Sadece kasayı 4500 e tamamlamak istediğimi düşünürsek 120tl lik bir açık var. Siz olsanız bu açığı nereye harcardınız? Ben daha güzel bir kasa almayı tercih ediyorum. +120tl lik bir açıkla alabileceğim daha güzel bir kasa varsa ve vatan bilgisayardan link paylaşırsanız çok sevinirim.

Ve sonra olarakta bu sistem için 600-700 TL arası bir monitör önerinizi bekliyorum. Yine vatan bilgisayardan link paylaşırsanız çok sevinirim.

Sadece bu sistem üzerinden gitmek istiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.

Neden Gigabyte ? Baktığım bir çok incelemelerde Gigabyte RX480'in fazla ısındığı söyleniyor ama.

Asus veya Sapphire Rx 480 tasarımları iyidir tercih edilebilir.

teknobiyotik vatandan daha pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…