4500-5000 TL sistem önerisi

Bütçe
4500-5000

428252

Hectopat
Arkadaşım 4500-5000 TL arası bir bilgisayar toplamak istiyor. Sistemde en düşük ayarlarda da olsa Warzone oynamak istiyor. Yardımcı olabilir misiniz? Hazır sistem olması daha iyi olur, bilgisayarlarla ilgili pek bir şey bilmiyor.

Izoly var iyi mi diye sordu, açıkladım gerçekleri. i3 10100F ve 1650 ekran kartlı bir sistem bulmuş. Bu bütçede daha iyisi bulunabilir mi?

İyi değil Izoly sana bir GT 710 gelirse şaşırma adamlar utanmadan koyuyor sonra eline gelince bakıyorsun 1650 yok söylüyorsun adamlara adamlar elimizde 1650 yok o yüzden GT 710 yolladık

Bu mesaj gelir ise şaşırma GameGaraj sistesine bak güvenilir ve zor olsa bile stok var bir bak derim.

İyi değil Izoly sana bir GT 710 gelirse şaşırma adamlar utanmadan koyuyor sonra eline gelince bakıyorsun 1650 yok söylüyorsun adamlara adamlar elimizde 1650 yok o yüzden GT 710 yolladık

Bu mesaj gelir ise şaşırma GameGaraj sistesine bak güvenilir ve zor olsa bile stok var bir bak derim.
Yok hocam. Sinerji'den bulmuş o sistemi. Zaten İzoly almayacak, ikna ettim. Gamegaraj'a bakıyorum şimdi.

Yok hocam. Sinerji'den bulmuş o sistemi. Zaten Izoly almayacak, ikna ettim. GameGaraj'a bakıyorum şimdi.

Bu sistemde 8 GB RAM iki adet ve b450 anakart alabilir 5200 TL oluyor isterse 8 RAM ile kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı